PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86482
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

ŻĄDANIE RANCZA 5!

użytkownik usunięty

Kto uważa, że Ranczo powinno mieć jeszcze co najmniej jedną serię proszę o wpisanie się poniżej! W końcu to najlepszy polski serial od wielu, wielu lat.

tak! 5 seria, albo druga wersja kinowa na otarcie łez:)!

xelizax

Ja uważam, że 4 seria zakończyła bardzo dobrze. Był nawet końcowy monolog i choc bardzo lubie ten serial to uważam, że jak narazie wystarczy mi tego rancza.

ocenił(a) serial na 8
Black_Smog

Dokładnie. Lepiej jak już nie będzie nowej serii, właśnie dlatego, bo to był udany serial. Zgrabnie go zakończyli, więc lepiej, żeby nie było kontynuacji, a potem będą go kończyć, gdy serial osiągnie poziom Klanu. A tak Ranczo tworzy bardzo fajna całość.

ocenił(a) serial na 7
promilus

Także,po takim zakończeniu,nie wyobrażam sobie kolejnej serii Rancza.Zresztą,co to by było za "Ranczo" gdzie Wilkowyjami rządzi uczciwa wójtowa Lucy;)

jacekg9

chyba usłyszeli nasze żądania ;)
po zakończeniu filmu, była reklama "Kawy czy Herbaty", jutro o 6 aktorzy Rancza się tam pojawią(nie wiem, jak Wy, ale ja mam zamiar wstać;)). no i najważniejsze, mówili, że powstanie kolejna seria :DDD czekam z niecierpliwością. najlepszy serial!!

ocenił(a) serial na 8
Nataliae

To dla mnie nie jest dobra wiadomość. [REKLAMA] Zapraszam na bloga, napisałem podsumowanie serialu [I PO REKLAMIE] ;)

Pięknie to GUSTLIK zakończył!!! Tak jak on to powiedział "za mało to nie
dobrze, za dużo to nie zdrowo". Ja miałem ten zaszczyt i spotkałem Pana Pieczkę w Tarnowie i miałem okazje dostać od niego autograf w teatrze,
jest bardzo zadowolony z tego serialu i podziwiam cały czas Gustlika za
to co robi.

A co ja będę robił w niedziele o 20:20 jak Rancza nie będzie?

Na pewno Ranczo nie spadłoby tak nisko jak Klan, bo jest w lepszym dniu, o lepszej porze, trwa dłużej i raz na tydzień. Te tysięczniki co trwają 25 minut i się ciągną w nieskończoność 3-5 razy w tygodniu zaczynają nudzić.

Już podsumowali dziś aktorzy, że to koniec Rancza, ale jak widzowie będą chcieli, to na pewno zrobią koleją serie. Jeszcze się pośmiejemu.

ocenił(a) serial na 10

jestem za , to super serial

Powinna być 5 seria bo ten serial ma ogromną oglądalność

ocenił(a) serial na 9
zlosnica500

ja tez jestem za 5 seria:)i wiem na 100% ze bedzie 5 seria ale jeszcze nie kreca odcinkow;p.

luckygirl23

Przeciez wchodzi 22 czerwca nowa seria:) tylko ma byc jakoś we czwartki po poludniu...wysyłali info ze stronki Ranczersów....

użytkownik usunięty
myszkameister

to będą powtórki wszystkich 4 sezonów rancza. niestety

ocenił(a) serial na 9
myszkameister

hehe ale mnie rozbawilas to wchodza powtorki;p.5 serii jeszcze nie zaczeli krecic.Wiem bo u moj tata zna goscia ktory pracuje przy Ranczu:).

luckygirl23

no ja myslalam, ze z takim hukiem to musza obwieszczac tylko nową serię;(

ocenił(a) serial na 9
myszkameister

Po raz pierwszy zrobiło mi sie naprawde przykro, że konczy się serial.
Piąta seria musi powstać, uzależniłam się chyba od Rancza

sonnchen

Fakt że jest to bardzo udany serial.Do prawdy jest on bardzo śmieszny ale także pokazujący autentyczne sytuacje w takich społecznościach.
W przeciwieństwie do serialu "13 Posterunek" oraz "Święta Wojna".
Oba te seriale są skrajnie debilowate.

ocenił(a) serial na 9
elmarkos

niestety mam potwierdzona informacje ze 5 serii Rancza nie bedzie.:(.

luckygirl23

Eee...a skąd?...co, widzowie tu nie mają nic do gadania???

ocenił(a) serial na 10
luckygirl23

Podaj skąd masz ją, linka :)

ocenił(a) serial na 6
lolop

nie powinien ten serial wogóle powstac

ocenił(a) serial na 10
xxKasiurkaxx

WYPIERDALAJ!!! Mało CI że śmiecisz na swoim poście? :/ Tutaj sie wypowiadają osoby które czekają na Ranczo

użytkownik usunięty
lolop

moim zdaniem ranczo powinno się skończyć na pierwszej serii albo w ogóle nie zaczynać... Gorszego zakończenia wymyślić nie mogli poprostu... teraz to ranczo to jest dno i jeszcze niżej

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
xxKasiurkaxx

moj wujek ma firme reklamowa w ktorej tworcy rancza zamawiali etykiety na wino mamrota;) i sztuczne pieniadze.Osoba , ktora sie tym zajmowala tak powiedziala i na 100% 5 serii Rancza nie bedzie.Linka wiec nie podam bo nigdzie tego nie ma w necie;p.

xxKasiurkaxx

Buahahah, Kasiurka jak zwykle powala!

KeiChan

No właśnie xD

użytkownik usunięty
Pink_Phink

Wielu już o tym pisało, ale i ja powtórzę: zakończyć na zawsze, zanim upadnie do końca! W pierwszej, drugiej serii każdy odcinek był jak przypowieść, a tu? "Wymiany" z posterunkami we Włoszech/Niemczech(no Waldek Kiepski by coś lepszego wymyślił) ta wariatka która gada jak Lenin że " ludzki żołądek nie jest przystosowany do trawienia mięsa"(przeczy sama sobie, życie pokazuje, że jest odwrotnie) w 1 czy 2 serii byłaby obśmiana, a tu? Przytakują jej! Lusi jak komunistka Fozia z lat 50 robi akcje społeczne z gymnastyką i denstą( gdzie tu wolność której się nauczyła w USA, to właśnie CCCP przypomina) i twierdzi że nie ma różnicy między zapożyczeniem od Chin ceramiki i szkodliwych praktyk duchowych. Niech utną ten serial, który był wspaniały a zamienił się w ...

Nie wiem co miał znaczyć twój post, bo niewiele z niego zrozumiałam. Może napisz mniej chaotycznie (treść może hyć ta sama ;))

ocenił(a) serial na 6

Macie rację, towarzyszu.
O ile pierwsze dwa sezony były niezłe, to potem serial zamieniał się w coraz większy stek bzdur.

użytkownik usunięty
blindsniper

Dyskusja dotyczy serii 5 a idzie już szósta, nie lepiej zablokować nieaktualny temat i rozpocząć nowy?

Spójrz na datę założenia. A dziś który?