PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86733
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

5 seria

ocenił(a) serial na 10

krążą plotki że kręcą 5 serię :)

ocenił(a) serial na 10
Damian56

http://www.swiatseriali.pl/seriale/ranczo-266/news-sport-w-wilkowyjach,nId,30380 8

Damian56

Jestem dosc zaawansowana ranczerska ( tak nazywamy sie my - fani rancza) wiec moge udzielic pewnych informacji na ten temat. 3 sierpnia tego roku ruszyly zdjecia do V sezonu serialu Ranczo. Zaczeto krecic je w gminie Mrozy. Zdjecia planowane sa do grudnia 2010. W marcu 2011 rusza seria. Zaczyna sie ona dwa lata po objeciu posady Wojta przez Lucy, poznamy Kinge pasierbice Kusego, Jedna z par bedzie starac sie o dziecko, beda rowniez blizniaki Pietrka, Lodzia i Czerepach wezma slub. I wiele wiele innych.

ocenił(a) serial na 6
Angel_of_Music

Mam nadzieję że nie schrzanią tej serii i zrobia z niej mini "M jak Miłość" bo wątki które poruszyłąś są jakieś takie zbyt podobne do tych w operach mydlanych. Tak czy inaczej jestem wielkim fanem Rancha i uwielbiam jego klimat (no może kilka odcinków jest słabszych).

pionas666

Tworcy robia wszystko by utrzymac Ranczo na dotychczasowym poziomie. Oczywiscie nie zabraknie tez Wojta, ktory ciagle pragnie wladzy i Czerepacha, ktory zamierza zdobyc dla niego te wladze. Bedzie to (jak nazywaja to tworcy) Ranczo II. Nowe dzielo.
I wbrew temu co sie wydaje, watki nie beda mini M jak MIlosc :) Zapewniam, ze tak nie bedzie :) Milo bylo poznac aktorow i ekipe w sierpniu tego roku :) Wiec spokojnie :)