Muszę, przyznać, że końcówka była ostra. Nieźle wymyślili z tym aresztowaniem Lucy - taka
akcja w wilkowyjach?
Ciekawe jakie jej machlojki zarzucą.
PlebaniowyBand - trochę nie czaję zachowania proboszcza. Z jednej strony sprawia wrażenie,
jakby gradził tymi wieśniakami z drugiej strony siada na ławeczce i pisze z Pietrkiem piosenkę.
Oczywiście Michałowa całą wsią trzęsie-pomimo żę uwielbiam tę kobietę, to już mnie powoli
męczą jej uwagi :)
Jagna i Duda - hahaha. Dobrze tej Klaudii.
Jak Wam się podobało?
Z odcinka na odcinek co raz gorzej jest ;/ Odcinek o którym piszesz to już w ogóle dno, mam nadzieję że jednak nie będzie kolejnego sezonu, bo to już jest tak naciągane że ciężko się ogląda...
odcinek może i nie był fenomenalny ale miał ciekawe momenty,co do kolejnego sezonu to na 100% będzie sezon 8 ,wracając do ostatniego odcinka to dopiero początek zobaczycie ile ciekawych sytuacji będzie w 3 kolejnych odcinkach
Oglądam, bo oglądałem wszystkie odcinki, może dla Ciebie to nowość, ale ja jak zaczynam coś oglądać, to kończę ;) Z każdym odcinkiem jest mniej Rancza w Ranczu, zabijają klimat i robi się z tego argentyńska telenowela ;)
Ja też tak mam, że zaczynajac coś oglądać muszę przez to przebrnąć do końca. Jestem konsekwenta.
Także, nawet jak mi się niie podoba to siedze cicho z gębą na kłodkę i męczę się dalej, a nie wylewam swoje frustracje i narzekania.
prokuraturze nie chodzi o Lucy ,tylko o kogoś innego ,ale nie chce za bardzo zdradzać fabuły wszystko się wyjaśni w najbliższych odcinkach ,finałowy odcinek sezonu będzie bardzo ciekawy
Coś mi się wierzyć nie chce, że masz dokładny wgląd w fabułę ostatnich odcinków. Nie obchodzi mnie czy odcinek bedzie ciekawy czy nie. Nie lubię budowania napięcia i niespodzianek. Muszę wszystko dokłądni wiedzieć.