PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86700
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Cezary Żak w udzielonym dla tvp wywiadzie powiedział coś takiego "... gdyby była druga część bardzo chciałbym aby było więcej dialogów między wójtem a księdzem..." więc może , fajnie by było :)

ocenił(a) serial na 6
ViViDfan

trzymam mocno kciuki, żeby im się chcialo nakręcać dalszy ciag :))))
Kusy + Lucy to będzie fajny wątek :D

ocenił(a) serial na 8
Tigercub

a czy ktoś wie ile jest odcinków w pierwszej seri (części)? Bo nigdze nie mogę się doczytac...

ocenił(a) serial na 6
Magi_Rose

pierwsza seria wczoraj się skończyla; miała 13 odcinków

ocenił(a) serial na 6
Tigercub

Właśnie sie zastanawiałam czy juz koniec:(.Szkoda naprawde fajny serial i czekam na 2 serie

_malena_

Uwaga bo się doczekamy.... tak samo było z GLINĄ tez miała być druga seria no i jakoś jej nie widać... :/ ale serial super tylko troche za pozno zaczelam ogladac bo jakies 6 odcinkow ostatnich tylko widzialam... ale za to ostatni ... ehhh.... :] czekam na wiecej!!! :) pozdrawiam!!

Tigercub

No przecież nakręcą dalsze odcinki. Druga seria zacznie się od pogrzebu tego pijaka co go grał Leon Niemczyk. Zamiast niego pojawi sie jego brat - w tej roli Franciszek Pieczka :))))))))))))) Co mnie bardzo cieszy bo go uwielbiam. Ale dialogi wypowiedziane przez Niemczyka które zostały odrzucone mają być wykorzystane w tej nowej serii. Także Leon Niemczyk po śmierci wróci do Rancza - jako Duch :)

ViViDfan

cos slyszalam ze scenariusz juz jest...tylko czekaja na zgode TVP. mogli by sie pospieszyc ;)

ocenił(a) serial na 6
atis2

To napisali na czacie z widzami.Gdyby ludzie z TVP sie nie zgodzili byliby głupi bo serial ma całkiem dobrą oglądalność

_malena_

a właśnie! a można gdzieś przeczytać zapis tego czata? jeśli tak to proszę o linka! dzieki! pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
ViViDfan

Pewnie, że można. Na stronie serialu www.ranczo.tvp.pl

Jago_5

no ja juz wiem juz znalazlam wtedy wczesniej i nawet napisalam ale widac cos sknocilam i sie nie zapisalo ale dzieki juz znalazlam ten zapis i jak go przeczytalam to przez 5 minut widzialam wszystko na zielono... ;-)

herka312

druga seria bedzie napewno, czytałam wyiad z Leonem niemczykiem i mówił ze gra aktualnie w drugiej serii serialu ,,Ranczo'' Wiec czekajmy :))

Kamilu

huraaaa!!! (jupi) a gdzie ten wywiad? gdzies w necie? jak tak to proszę o linka!! :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Kamilu

A ja gdzieś (tylko nie wiem gdzie:() wyczytałam, że jest scenariusz na kolejne 13 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Jago_5

To znowu ja. Z wywiadu z A. Barcisiem ze stycznia br :Będę także kontynuował serial "Ranczo". Poprzednie odcinki kręcone były w lipcu-październiku 2005 to może jednak jest nadzieja?

Jago_5

kurcze, nie pamietam gdzie ja to czytałam, chyba w pierwszym numerze nowej Machiny , był wywiad z Niemczykiem, raczej napewno go kreca ;)

ocenił(a) serial na 10
ViViDfan

Ma byc druga seria, juz niedlugo, dlatego teraz emituja 1 serie, "dla przypomnienia". Tak mowiono.

ocenił(a) serial na 6
gaike22

Druga czesc bedzie od marca podobno...