Cezary Żak w udzielonym dla tvp wywiadzie powiedział coś takiego "... gdyby była druga część bardzo chciałbym aby było więcej dialogów między wójtem a księdzem..." więc może , fajnie by było :)
trzymam mocno kciuki, żeby im się chcialo nakręcać dalszy ciag :))))
Kusy + Lucy to będzie fajny wątek :D
a czy ktoś wie ile jest odcinków w pierwszej seri (części)? Bo nigdze nie mogę się doczytac...
Właśnie sie zastanawiałam czy juz koniec:(.Szkoda naprawde fajny serial i czekam na 2 serie
Uwaga bo się doczekamy.... tak samo było z GLINĄ tez miała być druga seria no i jakoś jej nie widać... :/ ale serial super tylko troche za pozno zaczelam ogladac bo jakies 6 odcinkow ostatnich tylko widzialam... ale za to ostatni ... ehhh.... :] czekam na wiecej!!! :) pozdrawiam!!
No przecież nakręcą dalsze odcinki. Druga seria zacznie się od pogrzebu tego pijaka co go grał Leon Niemczyk. Zamiast niego pojawi sie jego brat - w tej roli Franciszek Pieczka :))))))))))))) Co mnie bardzo cieszy bo go uwielbiam. Ale dialogi wypowiedziane przez Niemczyka które zostały odrzucone mają być wykorzystane w tej nowej serii. Także Leon Niemczyk po śmierci wróci do Rancza - jako Duch :)
To napisali na czacie z widzami.Gdyby ludzie z TVP sie nie zgodzili byliby głupi bo serial ma całkiem dobrą oglądalność
a właśnie! a można gdzieś przeczytać zapis tego czata? jeśli tak to proszę o linka! dzieki! pozdrawiam!
no ja juz wiem juz znalazlam wtedy wczesniej i nawet napisalam ale widac cos sknocilam i sie nie zapisalo ale dzieki juz znalazlam ten zapis i jak go przeczytalam to przez 5 minut widzialam wszystko na zielono... ;-)
druga seria bedzie napewno, czytałam wyiad z Leonem niemczykiem i mówił ze gra aktualnie w drugiej serii serialu ,,Ranczo'' Wiec czekajmy :))
A ja gdzieś (tylko nie wiem gdzie:() wyczytałam, że jest scenariusz na kolejne 13 odcinków.
To znowu ja. Z wywiadu z A. Barcisiem ze stycznia br :Będę także kontynuował serial "Ranczo". Poprzednie odcinki kręcone były w lipcu-październiku 2005 to może jednak jest nadzieja?
kurcze, nie pamietam gdzie ja to czytałam, chyba w pierwszym numerze nowej Machiny , był wywiad z Niemczykiem, raczej napewno go kreca ;)
Ma byc druga seria, juz niedlugo, dlatego teraz emituja 1 serie, "dla przypomnienia". Tak mowiono.