PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86742
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Czy to jest aby na pewno ostatni odcinekserialu?Według mnie powinni dorobić kilka
odcinków tylko po to ,że rozwiązać wszelkie wątpliwości i odejść z podniesioną głową.

Heroes222

bedzie kolejna seria na wiosne 2012 (prawdopodobnie przed ME)

użytkownik usunięty
Heroes222

a ja uważam,że powinno się skończyć na 4 serii,bo zrobią z tego telenowelle M jak miłoścć itp.

Aha czyli jak serial jest zajebisty, i nie oglądają go tylko mocherki ale też 20-latkowie tak jak ja, jedyny polski serial jaki oglądam,l to mają go przestać kręcić mimo iż przynosi zyski, nikt nie narzeka i wszystkim się podoba?. Co innego jest jak się robi gówno a co innego jak się kreci dobry serial niech powstanie jak najwięcej sezonów, pod warunkiem że będzie to szło tak jak idzie, tym samym tropem a nie spierdzielą to tak jak to robią przeważnie. No ale czas pokaże.

Largo_20

nikt nie narzeka i wszystkim się podoba? to poczytaj sobie opinie o odcinkach 5 serii... Wlasnie zaczyna robic sie gowno poprzez nachalne reklamy minutki, propagande unijna.

ocenił(a) serial na 10
silvia_slonce16

Taka jest obecna polityka telewizji publicznej. Nie mamy przerywników w postaci reklam, więc w serialach króluje product placement. I tak w Ranczu można to jeszcze przełknąć, gorzej w reszcie :)