Kiedyś bardzo lubiłem ten serial ale ta nowa seria to jakieś nieporozumienie! Nic nie ma śmiesznego , tylko pokazywana jest ciemnota (chodzi mi o Biskupa i jego zachowanie , wciskanie się w życie prywatne , całowanie biskupa w rękę, paranoja), i głupota.Nie wiem, ale uważam, że ta nowa seria jest za mocno naciągana i nie ma konkretnej treści tylko jest o wszystkim i o niczym.Takie było ładne zakończenie 8 serii, że powinien być koniec Rancza a nie ciągnąc to.Mam nadzieje, że już 10 seria nie powstanie:)
No i dobrze, powinni zakonczyc ten serial i nie psuc Rancza wiecej. Zgadzam sie, ciezko sie oglada ten serial, a szkoda, bo pierwsze 4 serie byly super.
nie prawda, od 1 do 4 sezonu serial był super, ale 5 i 6 sezon był do niczego. Od 7 do 9 sezonu serial jest super. Będzie mi brakować Wilkowyj bo Ranczo to mój ulubiony serial, no cóż ale kiedyś to musiało nastąpić. Ale z końcem Rancza to jest armagiedon.
Fakt, że pierwsze serie tak od 1 do 4 były fajne, później 5, 6 i 7 były średnie a 8 była fajna i powinno być The End, ale ta 9 seria jest nie do strawienia, a jak jeszcze ta 10 powstanie to już będzie nuda na całego........
Zgadzam się w 100% pierwsze sezony 1-5 były świetne od sezonu 6 jest coraz gorzej jednak sezony 6-7 dało się jeszcze obejrzeć. Sezon 8 był już słaby i nudny ale to co nam zafundowano w 9 sezonie to już jest po prostu telenowela pokroju Klanu itp. Świetny niegdyś serial zszedł na psy ale tak to już bywa jak kręci się tylko dla kasy a nie z serca. Pozdrawiam fanów serialu
To wymyślcie coś lepszego! Głupie ,,M jak miłość" które jest o niczym ogląda 10 mln a Ranczo obejrzało ostatni odcinek 7 mln widzów. To i tak dobry wynik, Inne seriale z każdym nowym sezonem mają coraz mniejszą oglądalność i psuły się nagle do tego stopnia, że nie dało się tego przez chwilę obejrzeć - Lekarze, Szpilki na Giewoncie, Blondynka. Poza tym nic w nich nie było - ani humoru, ani sensacji.. Zostawcie Ranczo w spokoju! Wiadomo, że pomysły wyczerpują się twórcom, ale to nieuniknione. Ranczo przynajmniej trzyma się konsekwentnie ludowej gwary, dialogów, humoru.. Chcielibyście, by przez dziewięć serii Kozioł był wójtem we wsi, w której nic się nie zmienia? To dopiero byłaby nuda. A tak, Ranczo jest zawsze o tym, co aktualnie się dzieje na scenie politycznej, w Unii Europejskiej i na przykładzie prostych ludzi pokazuje, że jeśli się tylko czegoś chce, można dojść do sukcesu- Solejukowa, kobiety, które założyły spółkę..
Zgadza się, że większość serialu to żenada, ale chodzi o to, że obecna seria wcale nie przypomina Rancza, które bawiło nas w serii 1, 2 i 3, a nie zgodzę się tylko z tym, że obecnie poruszane są tematy związane z polityka itp, właśnie w tym serialu pokazane są bzdury, nierealne w naszym życiu co dziennym .Bo np jak może być na wsi posterunek policji i straż miejska?:), albo po prostu spożywanie alkoholu na ławeczce bez ponoszonych konsekwencji:), proponuję tak zrobić i gwarantuję, że 100zł niestety z kieszeni wyleci na mandacik,więc po co pokazywać fikcję?Ta nowa seria pokazuję IDIOTYZM, aktorzy sami zresztą zachowują się w tym filmie jakby idiotami byli....niestety........szkoda, że tak spadł na dno ten serial.
Wątki z Lucy i Kusym nudneeeee, jak Kusy daje sobą tak pomiatać, Lucy traktuje go jak popychadlo, jak może to znosić, już dawno bym się wyniosla z domu chociaż by się coś dzialo
"Chcielibyście, by przez dziewięć serii Kozioł był wójtem we wsi, w której nic się nie zmienia?"
Nie. Chciałbym aby zgodnie z planem serial zakończył się na czwartym sezonie i aby nie ciągnęli go na siłę, a wymyślili inny - kolejny, odmienny. A tak? Wyszły nam popłuczyny bez polotu, nudne i naiwne, wręcz obrzydliwe w swej nachalnej propagandzie i reklamie.