PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86781
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo
donmaslanoz14

Bardzo dobry, i jak na razie najlepszy z całego sezonu. Zobaczymy, co będzie potem, ale na razie jestem w miarę zadowolony z tego nowego sezonu. 1 odcinek całkiem niezły, 2 też dobry, zaś 3 rewelacja. Michałowa jak zawsze wymiata, dobra scena z Francescą i Moniką, ale największy plus to komisja programowa i te byki :D. Całkiem dobry ten sezon, a już na pewno lepszy, niż 6 i 5. Czekam na następne odcinki, bo zapowiada się ciekawie.

ocenił(a) serial na 10
Aliengreen90

Ten odcinek był rewelacyjny, akcja z bykami chyba najlepsza od czasu mafii. Pewnie zaraz ktoś się przyczepi że widać było że byki zrobione komputerowo, ale bądźmy wyrozumiali, to tylko serial telewizyjny. Mam nadzieję że następne odcinki będą równie świetne.

ocenił(a) serial na 8
MateuszS2010

odcinek super, ale tego z mafią to nic nie przebije ;)

Aliengreen90

Też uważam że świetny.

donmaslanoz14

Co oni dzisiaj palili, że taką fazę mieli? (Tzn. Myćko, Solejuk i ten 3 ) :D To była marihuana?

Syberii

No a co innego ? :D

ocenił(a) serial na 7
Aliengreen90

Ostatnia scena - bezcenne.

"Solejuk, ja też cię lubię, ale weź, nie wieszaj się na mnie tak" :)

donat98

haha ;)

ocenił(a) serial na 8
donmaslanoz14

Najlepszy odcinek Rancza od paru lat.. Nie spodziewałem się.. Super poprowadzony.. Czyżby Myćko wolał chłopców? To byłby fajny wątek, haha:D

ocenił(a) serial na 6
donmaslanoz14

Pomysł z bykami był fajny ale słabo wykonany. Wyglądało to tak jakby te byki leciały w powietrzu wymachując kopytami kilka centymetrów nad ziemią.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Prawdziwych byków nie mogli przecież użyć, bo stratowałoby wszystko dookoła. Polska to nie Ameryka, nie mamy nie wiadomo jakich efektów specjalnych, więc nie dziw się że było od razu widać że to animacja komputerowa. Dla mnie najważniejsze że sam pomysł na tą scenę był świetny.

ocenił(a) serial na 6
MateuszS2010

Nigdzie nie napisałem żeby użyli prawdziwych byków.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Ja tylko dałem porównanie co by mogło się stać gdyby prawdziwe stado byków zostało użyte.

donmaslanoz14

Nigdy nie lubiłam Rancza, ale przez przypadek obejrzałam ten odcinek z bykami i chyba zacznę oglądac ten serial regularnie! Fajny jest ten nowy ksiądz wikary, fajny motyw z ta blondyną mecenaską sztuki, która próbuje omotać Kusego, dobra akcja z bykami.

donmaslanoz14

Trzeci odcinek był super!!! Tak samo ja drugi. Oby tak dalej.
Jedynie Klaudia mnie wkurza