PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Kiedyś kręcono fajne serial komediowe takie jak : ML, 13 Posterunek,
Lokatorzy czy Graczykowie. A teraz karmią nas takim Ranczem.

użytkownik usunięty
Azad

Proszę cię... Może i Ranczo nie jest niewiadomo jak śmieszne i mam sporo zastrzezeń do tego serialu, ale 13 posterunek graczykowie i lokatorzy to największe dna jakie kiedykolwiek istniały w telewizji publicznej. Zapomniałś dodać świętej wojny jeszcze chyba. A ranczo akurat od tych seriali jest lepsze.

Z publicznej jedynie są Lokatorzy a 13 Posterunek i Graczykowie to
produkcja Polsatu. A Święta Wojna to jedna z największych chał
serialowych.
Ale w sumie po co robić takie seriale jak Lokatorzy czy 13P jak ludzie się
zadowolą Ranczem czy 39 i pół.

Azad

Jakbyś nie wiedział to nie jest komediowy serial tylko komediowo obyczajowy durniu. Więc nie ma być cały czas śmieszny jak jakiś durny 13 posterunek

ocenił(a) serial na 1
Azad

o prosze was !
ranczo jest lepszym serialem ?? xD
wszystko jest lepsze od rancza , juz wole Mode Na Sukces ; o

patka329

nie nalezy porównywać Rancza z sitcomami-to zupełnie inny gatunek! Sitcomy składaja się z gagów,a Ranczo to serial o Polakach z "przymrużeniem oka"

angela_11

Oczywiście, ze tak Angelo! ale tu chyba czasem wypisują debile a nie widzowie mający choć krztynę pojęcia o filmach!

ocenił(a) serial na 10
patka329

Moda na sukces jest dla starych babek, a Ranczo dla wszystkich i w o gole jak mozna to porownywac ? ogladalas chociaz jeden caly odcinek ?!

ocenił(a) serial na 2
aniavidel

Lokatorzy, Graczykowie - świetne
13 Posterunek - miewał gorsze i lepsze momenty
Ranczo - dla fanów M Jak Miłość, szkoda tylko Barcisia.

użytkownik usunięty
2903

Lokatorzy? Gdzie salwy śmiechu powoduje to że Jacek idzie do kuchni a Zuzia otwiera drzwi z drugiej strony i uderza go nimi? To serial dla płytkich ludzi (nie obrażając nikogo) którzy nie rozumieją humoru jak z Rancza.

A Ranczo to : stado pijaków na ławce, pieprzacych bzdury i chciwy wojt -
uhahahah ubaw popachy.
Lokatorzy są świetni.

ocenił(a) serial na 10
jakavac

Porównaj sobie oglądalność rancza z serialem lokatorzy

ocenił(a) serial na 8
bajodek11

ale łach co my wogole porownujemy ranczo z jakims durnymi lokatorami,

ocenił(a) serial na 2
linkin14

Właśnie Ranczo to najwyżej można porównywać z Nianią, Sex Fm, Włatcami Much i innymi takimi gniotami.

jakavac

No , bez urazy, ale tak zdarza się w wielu gminach :) Właśnie chciwy wójt i stado pijaków... I nie chcę tu naprawdę nikogo urazić...

patka329

No to skoro wolisz modę na sukces to faktycznie wszystko wyjaśnia :)
Wiesz przynajmniej, który odcinek leci czy to wszystko bez znaczenia ??
Nie zgubiłeś się przypadkowo w tej jakże dynamicznej akcji ??
pzd

ocenił(a) serial na 8
Azad

Widzę że do niektórych mieszakających w mieście i nie ruszających się stamtąd to nie trafia, ale gdybyście mieszkali na wsi, wiedzielibyście że część serialu jest naprawdę prawdziwa. Można powiedzieć że całkiem nieźle ukazuje życie na wsi, chociaż oczywiście jest to dosyć przekoloryzowane, to w końcu serial.

msichal

Ja mieszkalam prze 16 lat i wlasnie dlatego widzę to:)...Najprawdziwsze realia i mentalność ludzka:)

myszkameister

racja, ten serial pokazuje naszą mentalność-Polaków:).ja w mieście mieszkam ale to nie ma różnicy. Serial, przy którym można się pośmiać, zreztą po co takie starcia na foum, przecież każdy ma inny gust i każdy lubi co innego:). mi tam ranczo się podobało, z humorem, taka satyra jakby :).

ocenił(a) serial na 10
Azad

Hahahahaha!! Tym 13 posterunkiem to mnie rozwaliłeś! Taniocha i
dno,złotopolscy,na dobre i na złe,M jak miałość,barwy szczęścia,pierwsza
miłość,na wspólnej czy inny świat według kiepskich to ta sama półka co
posterunek.

Azad

Że kompletnie, to się nie zgodzę, bo mnie śmieszyło tam bardzo wiele. Fakt - to "wiele" wynika głównie z mojego sentymentu i faktu, że "wbiłem się w klimat tego filmu", jak ja to mawiam.

Nie rozumiem jednak porównania - wymienione przez Ciebie seriale to komedia w czystej formie (swoją drogą - całkiem dobra) a ranczo to zwykły serial...ehm...obyczajowy, o pogodnym, humorystycznym zabarwieniu. Nie było ideą reżysera (a przynajmniej tak mi się wydaje) wywołanie u widza tak silnej reakcji, żeby padł na ziemie i zagłuszał telewizor własnym śmiechem.