Ranczo

2006 - 2016
7,4 88 tys. ocen
7,4 10 1 87604
7,1 14 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Temat do dyskusji na temat odcinka 67 pt Kozi Róg :)

ocenił(a) serial na 7
Heroes222

Oglądam, jednym zdaniem Ranczo się zeszmaciło, kończę oglądać ten serial po dzisiejszym odcinku. Kiedyś to był serial z klasą i z zajebistym humorem, to co jest dziś jest gównem. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Slowianin

Odcinek nieco słabszy od poprzedniego. Czy mi się wydaje, czy był trochę krótszy niż zwykle?

ocenił(a) serial na 10
Arkadiuszk44

Krótszy raczej nie, ale taki troszkę nudny więc można było odnieść takie wrażenie :) oby kolejne się poprawiły

Slowianin

Im wiecej sezonów tym gorzej, prawie zawsze tak jest :)

Heroes222

Co to miało znaczyć odcinek bardzo slaby spodziewałem się durzo lepszego

ocenił(a) serial na 8
Sniezyca

dużo* - jakkolwiek @Sniezyca , @Slowianin , @Arkadiuszk44 Dla mnie też taki mocno średniawy jakby nie patrzeć :/

Heroes222

Prawie ani razu się nie śmiałem a poczucie humoru mam dobre

ocenił(a) serial na 10
Sniezyca

Spokojnie nie każdy odcinek w serii musi być rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 10
Damian56

święta racja. też jestem fanem tego serialu. jak na razie nic niezwykłego, ale poczekajmy. może dopiero się rozkręca.

ocenił(a) serial na 9
Heroes222

Paplanina tej pseudo-anarchistki dotycząca szkolnictwa kompletnie zohydziła mi ten odcinek. Ta postać kompletnie nie pasuje do klimatu Rancza, nawet tego obecnego. Gadka Kusego na temat kobiet również zapachniała mi jakimś mocno feministycznym odniesieniem. Stare, dobre Ranczo, pozbawione polityczno-moralno-światopoglądowych dialogów, skończyło się na czwartym sezonie. To, co obecnie serwują nam scenarzyści, to próba wyciśnięcia gąbki, która od dawna jest sucha.

Ashardon

Prawda!

ocenił(a) serial na 9
Heroes222

oglądałem dziś przed chwilą odcinek 68 pt "Narracja negacji" i muszę powiedzieć że jest o wiele lepszy i śmieszniejszy od 66 i 67, warto obejrzeć.

ocenił(a) serial na 9
Heroes222

fakt i mnie wydaje się przyciężkawy ten sezon zresztą poprzedni sezon też nie zachwycił tak jak pierwsze cztery , ale może po prostu zbyt mocno przypomina rzeczywistość - mam na myśli arogancję, tępotę i kompletny brak jakichkolwiek kompetencji wójta - senatora , działalność Czerepacha szkolącego co i jak powiedzieć żeby do wszystkiego pasowało , cynizm ich obydwu , wyliczenie kwot jakie idą na uposażenie posła ops sorry senatora - nie wiem czy te w filmie odpowiadają prawdzie ale mam dziwne wrażenie że w filmie są to zaniżone kwoty , dalej obrazek jak wyglądają programy publicystyczne z udziałem polityków ,wątek plebani też jakoś stracił na lekkości , tyrady Kingi na temat oświaty też mnie nie zachwycają chociaż odrobinę racji w tym jest ...... ot może mędzę , może po prostu zmęczona jestem tym co na codzień w serwisach informacyjnych widzę , ale tak czy siak Ranczo to serial który oglądałam z przyjemnością , oglądam i będę oglądać , niemniej ciągnięcie w nieskończoność i kręcenie na siłę kolejnych sezonów nie służy absolutnie żadnemu filmowi - serialowi tak i dla rancza byłoby lepiej gdyby już nie kręcono kolejnego sezonu

ocenił(a) serial na 8
hanka513

Podzielam twoją opinię.

hanka513

Ja też, w 100%.