PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Jak myślicie kto zostanie wójtem w przyszłej kadencji w Wilkowyjach?
Ja mam nadzieję że stary wójt, bo bez niego ten serial nie byłby już taki fajny xDD

MrAnderson

========SPOILER===========

z tego co wiem to wójtem zostanie Lucy

ocenił(a) serial na 10
MrAnderson

Mam nadzieje, ze stary wojt :) jakby Lucy zostala to ten serial nie bylby juz tak swietny ;/;/ wlasciwie to serial zawdziecza taka ogladalnosc dzieki grze aktorskiej wojta, ksiedza no i ,,laweczce,, reszta schodzi na drugi plan tak wiec mam nadzieje ze wojtem bedzie nadal C.Żak :))

ocenił(a) serial na 10
madziamadzia5

Lucy zostanie wójtem, bo Lodzia powie prawdę o tych pieniądzach

ocenił(a) serial na 8
Blue_Paradise

Właśnie skończyłem oglądać ost. odcinek sezonu.
Powiem szczerze, zakończenie trochę naciągane.
No i ostatnia scena... czy po czymś takim może być następny sezon? :)

ocenił(a) serial na 8
veo92

Oby :)

....................................

ocenił(a) serial na 10
veo92

Ehh...awsze znajdą się "eksperci", którym nigdy się nic nie podoba i tylko siedzieliby ze skrzywioną gębą oraz narzekali na wszystko wokół. Nie podoba się - nie oglądać. Proste

Blue_Paradise

Alez mi się podobała ta scena z Lodzią w łózku...:)ale kobieta dała frajerowi popalić...
A cały odcinek chyba jakis nudnawy w przeciwienstwie do poprzedniego- ta cioteczka była nie do przebicia, ta to by sie nadawala na wójta:))

myszkameister

mam nadzieje że zostanie stary wójt bez niego naprawde serial straci,nie wiem czy będę dalej oglądać.

MrAnderson

Lucy zostanie wójtem i serial miał sie skonczyc,ale ostatnio Zak zdradził ze pisze sie kolejny piaty sezon i chyba wojt wroci na stanowisko,a Lucy zrezygnuje?moze znowu zajdzie w ciaze?Ale fajnie ze bedzie dalszy ciag bo czworka miała konczyc ten serial

MUSSS

Kto by wójtem nie został i tak na pewno ciekawie będzie:)) ale szczerze kibicuję Amerykance...i może wtedy zacząłby się też zupełnie inny -nowy, stary serial??...

ocenił(a) serial na 10
myszkameister

WÓJTEM ZOSTANIE LUCY, PISAŁO O TYM W GAZECIE

Blue_Paradise

A wiarygodnej?...;))) Co za zaufanie do prasy...:)))

ocenił(a) serial na 10
myszkameister

Droga myszko, skoro chcesz wiedzieć na bank, kto zostanie wójtem, rozwiązanie jest bardzo proste. Idź do wróżki - jeśli wierzysz w takie pierdoły

Blue_Paradise

A w prasie to była wróżba czy przepowiednia... czy może jakieś zaczerpnięte skądś streszcznie?...ja takich rzeczy nie słucham ani nie czytam, po prostu delektuję się filmem:)

ocenił(a) serial na 9
myszkameister

Było napisane w TT, w streszczeniu odcinka.

credens

Nie wiem co to jest TT ale do czego ludzie Wam te streszczenia??

ocenił(a) serial na 9
myszkameister

Tele Tydzień

Pzdr ;)

ocenił(a) serial na 10
credens

Koniec dla serialu jeżeli ta idiotka zostanie wójtem. Ale twórcy już zapowiedzieli, że to ostatnia seria, więc jedyny powód z jakiego możemy się smucić to głupie zakończenie (o ile to się sprawdzi) :)

ocenił(a) serial na 8
Zoraj

jakieś dwa tygodniu temu w super expressie czytałem wypowiedż Cezarego Żaka że scenariusz 5 serii jest już pisany i na pewno ona powstanie a wszystko to dzięki fanom, którzy oglądają ten serial czy jakoś tak tam pisało. w końcu nie ma się co dziwić 4 seria ma największą oglądalność ani jeden odcinek nie zszedł poniżej 8 milionów widzów

ocenił(a) serial na 8
Joker_27

to koniec i to zakonczenie koło grobu na 100% koniec

ocenił(a) serial na 8
spielberg552

a jednak bedzie ;)

ocenił(a) serial na 8
Joker_27

Super Express, to raczej mało wiarygodne źródło wg mnie ;).

ocenił(a) serial na 8
grzegorz_021

Jak cały czas mam nadzieję, że nie będzie kontynuacji;)