Kto jest waszym zdaniem najfajniejszym bohaterem a kto bohaterką
bohater: bezapelacyjnie Kusy:*:* choć ksiądz też jest niezły:)
bohaterka: Lucy
A przy okazji to co sądzicie o takim "równaniu" : Kusy + Lucy?? mam nadzieje że tak będzie:)
PozDr dla fanów tego serialu:):)
Raczej będzie, bo Lucy w ostatnim odcinku pierwszej serii "sama z siebie" pocałowała Kusego.
Albo mnie się przywidziało ;) :P
Kusy jest najciekawszym bohaterem. Lepiej Żak radzi sobie z postacią proboszcza. Tak mi się wydaje, może dlatego, iż w Miodowych latach grał podobny charakter postaci, jaką jest sołtys, dlatego tamten wizerunek mi się przejadł.
Ulubiony bohater to Cezary Żak w podwójnej roli księdza i wójta.
Bohaterka - Michałowa.
bohaterka: michałowa
bohater : kusy(ale tylko w 1st serii) i ksiądz z wójtem;-)(zawsze i wszędzie;-))
Bohater:w pierwszej serii-Kusy,obecnie-ksiądz
Bohaterka: brak,wszystkie są co najmniej irytujące,a w szczególności Klaudia-kiedy są sceny z jej udziałem,zajmuję się czytaniem telegazety.
Bohater = Ksiądz, Japycz
Bohaterka = Michałowa, Solejukowa
Klaudia to taka debilka że mnie aż mdli jak się ciągle patrze na jej nowy image
Kusy użala się nad sobą ciągle i to jest nudne jak cholera
Mój ulubieniec to ostatnio Policjant, może dlatego, że w drugiej serii Rancza rozwinięto nieco jego wątek, mogliśmy go lepiej poznać. A już wątek Policjant+Violetka mnie oczarował :D :D :D Oby tak dalej!
Poza tym lubię Kusego, księdza/wójta, Hadziuka, Pietrka, Lucy, Violetkę i Wezółową :)
tylko Michałowa się liczy w tym smętnym serialiku, jeszcze pierwsze odcinki były ok. ale druga seria.. kaszana.. nudny jest
a propos żaka, to uważam, ze rewelacyjnie radzi sobie z obiema rolami. ba kiedy oglądam serial to ksiądz z wójtem naprawde wyglądają "różnie". rozpisałbym sie jeszcze ale musze lecieć. ciao
co jest rzadkością, mnie się wszyscy bohaterowie podobają, jednak szczególni są główni bohaterowie- Kusy-Lucy, i ksiądz-wójt. Za 20 lat to będzie mieć taką pozycję jak dziś Alternatywy 4!!!
Pozdro