PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86788
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Zepsuli "Ranczo" jak kiedys 'Miodowe Lata"..z Pietrka zrobili kompletnego debila..Lucy chodzi jak by wiecznie miala ciote..Kusy pantofel na calego Policjant jeszcze w miare ujdzie..z Wilkowyj juz prawie metropolie robia...najgorszy odcinek moim zdaniem byl ten w ktorym niby "mafia" zajechala do wioski..SZCZYT!Kieedys lubilem ten serial lecz dzisiaj juz specjalnie nie przepadam.Najbardziej ubolewam nad tym jak mozna bylo zepsuc slynna ławeczke ehh szkoda..

ocenił(a) serial na 9
e_rysiooo

Tobie może się nie podobać, ale są tacy, którym się podoba. Ja zaczęłam oglądać ten serial niestety od trzeciego sezonu i nie wiedzę w następnych częściach nic złego. Wiem, że nie oglądałam 1 i 2 sezonu, ale jeśli są lepsze od następnych, to muszą być jakimś arcydziełem. Oczywiście to wszystko jest moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 7
Zafinka

Zaufaj ze 1 i 2 sezon bija pozostałe na głowe

ocenił(a) serial na 10
e_rysiooo

Ja uważam że pierwszy i drugi sezon były lepsze od następnych ale nowe odcinki też nie są najgorsze

e_rysiooo

1 i 2 sezon to SĄ arcydzieła.
Uwierz mi, znam każdy odcinek na pamięć (oprócz piątej serii, która jest do kitu niestety).

użytkownik usunięty
e_rysiooo

Może masz rację. oglądałam powtórki pierwszych odcinków i tam Pietrek nie był taki głupi jak w 4 i 5, choć mi to się nawet podoba takie wygłupianie, zwłaszcza z Jolą.

ocenił(a) serial na 10
e_rysiooo

Gdybym miał oceniać poszczególne sezony:
sezon 1 - 10/10
sezon 2 - 10/10
sezon 3 - 9/10
sezon 4 - 9/10
sezon 5 - 7/10

Ogólnie oceniam na 10+serduszko za całokształt.

house90

Taka zgodność charakterów rzadko się zdarza ;)

ocenił(a) serial na 10