Witam
Kolejny przedpremierowy odcinek obejrzany na Ipli ;-)
Bardzo zaskakująca końcówka. Jednak odcinek na wysokim poziomie, równie wysokim jak poprzednie.
Zapraszam do dyskusji.
Fakt, zakończenie dość smutne. Odcinek, także niczego sobie. Zaskoczyła mnie chęć Michałowej na "igraszki" ze Stachem ;)
smutne nie smutne. Ja bym powiedział, że to punkt kulminacyjny sezonu, albo inaczej kończąc odcinek zaczął się właśnie punk kulminacyjny a kończyć się będzie w ostatnim odcinku sezonu. Oprócz tego, że Lucy Kusemu nie staje na drodze do światowej malarskiej kariery to jeszcze sam prawdopodobnie zrezygnuje z funkcji wójta. Nie wiem jak pomysł mogą mieć na ósmy więc zakończenie obecnego może być inne niż myślę może uda się ją namówić (pewnie księdzu i ludności wilkowyjskiej) do dokończenia kadencji i może nie będzie startować w kolejnych wyborach. A przecież już w następnym roku wybory samorządowe więc może się akcja kręcić przy tym wydarzeniu. I jeszcze przy PPU. Pożyjemy zobaczymy. A może po ósmym sezonie zrobią przerwę tak jak było to po czwartym sezonie. I wrócą na finał z dziewiątym.