PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Za kilka godzin premiera ;) Po obejrzeniu odcinka będziemy mogli tu pisać o swoich
wrazeniach, jak to było w poprzednim temacie ;)

igrek3_2

Jest lepiej:))Jak wójt,Czerepach i Więcławski zaczną knuć intrygi to wróci chyba stary klimacik mam nadzieję.Natomiast Michałowa i ksiądz spisują sie znakomicie-Zycie ponad stan:))))),a takze motyw z Lodzią a także Witebskim super!Jedynie Ławeczka taka sobie(bywało lepiej),motyw z krową taki sobie i matko święta jak oni sie wszyscy postarzeli!!

ocenił(a) serial na 10
MUSSS

http://www.filmweb.pl/serial/Ranczo-2006-262774/discussion/Kurcze...+s%C4%85+trz y+%C5%BAr%C3%B3d%C5%82a+i+ka%C5%BCde+z+nich+pokazuje+inn%C4%85+ogl%C4%85dalno%C5 %9B%C4%87+53+odcinka+%29,1590797

MUSSS

Racja jest lepiej, ale dobrze nie jest. Odcinek taki nijaki, ani zły ani dobry.

ocenił(a) serial na 9
igrek3_2

Odcinek niezły, lepszy niż poprzedni. Ksiądz, Michałowa, Lodzia świetnie się spisali. Wójt z Czerepachem i Więcławskim też dają radę. Niestety ławeczka podupada, ale nie można mieć wszystkiego.

igrek3_2

Dodam jeszcze ze Klaudia straciła to coś(mam nadz.ze sie rozkręci) i nie podoba mi sie Dorotka-jak manekin,ale pewnie dzieci w jej wieku na planie tak mają

ocenił(a) serial na 7
MUSSS

Moim zdaniem to Wioletka się zmieniła. Bardzo schudła... A może mi się tak tylko wydaje? A co do 54 odcinka to moim zdaniem był gorszy od 53. Za mało humoru i wogóle... Ale może się rozkręci...

ocenił(a) serial na 8
MUSSS

Z wczorajszego odcinka najbardziej powaliły mnie sceny "przekupywania" Klaudii [~Ja nie chcę pieniędzy. To się potem przełoży na moje związki emocjonalne (Klaudia) ~ Masz jeszcze stówę, to się nie przełoży (Kozioł)]. Serial rozkręca się w dobrym kierunku. Dialogi ciągle zabawne, jeszcze trochę patologii i będzie git.

hanula1309

Jest ok,dwa pierwsze odc oceniam na 6/10. Największy minus to ta "MINUTKA" co trzymała ją Michałowa.Mogli sobie darować.