PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86709
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Był już Wójtem, potem Senatorem. Zastanawiacie się kim jeszcze będzie? Premierem? Prezydentem? Władcą świata?

Szkoda, że podobnie nie robią z jego bratem. Najpierw mógłby zostać Biskupem, potem Kardynałem a na końcu Papieżem. ;)

ocenił(a) serial na 10
dirt16

ja tam chcę żeby był prezydentem a papieżem to pleban powinien być bo jest przemądrzały

ocenił(a) serial na 8
dirt16

Wypełniło się. Paweł Kozioł oficjalnie zaprzysiężony na Prezydenta Polski, po wyniku 50,8% w pierwszej turze. A Polska Partia Uczciwości przejęła samodzielne rządy. Teraz jego największym politycznym sojusznikiem jest Prezydent Francis Underwood. Twoja hipoteza nt. władcy świata jest wielce prawdopodobna. Paweł Kozioł z pomocą premiera Czerepacha wielkim starciu geniuszy zdetronizuje Underwooda wygrywając kampanię medialną, uprzednio postara się o amerykańskie obywatelstwo i przejmie fotel prezydenta USA. Czerepach wiceprezydentem, Więcławski sekretarzem stanu, a Wiesława Oleś spikerem. Solejuk zostanie marionetkowym prezydentem Polski, a dziennikarka Ola, która za dużo wie- wrzucona razem z Dougiem pod pociąg.

ocenił(a) serial na 6
niwrok_2015

Zauważ, że napisałem to w 2012 roku. Teraz wiele się zmieniło. Prezydentem USA został Trump, więc nie sądzę, aby Kozioł został władcą świata, Trumpa nie przebije.