PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Do tej pory wszystkie odcinki bardzo mnie ciekawiły i często też śmieszyły, ale tym razem miałem ochotę przełączyć na inny kanał. Chyba zapomnę o piątym sezonie i jako ostatni uznam odcinek 52. Tym bardziej po przeczytaniu opisów kolejnych odcinków nic nie skłania mnie do ich obejrzenia.

kibic229

Nie ma się co uprzedzać, ale nie zaczęli dobrze. Nie maja już dobrych pomysłów. Robi sie powoli z tego taka unijna sielanka.

ocenił(a) serial na 10
Korson89

Nie przesadzaj ;) Dobrze było ;)

użytkownik usunięty
kibic229

Mnie też się nie podobał, miał jakiś inny klimat niż poprzednie odcinki. Nie lubię takiego przeciągania seriali na siłę.

kibic229

Nie zgadzam się. Oczywiście klimat serialu już jest inny. Ale i tak "Ranczo" zaskoczyło na plus.

A według TVP pierwszy odcinek 5 serii rancza oglądało 8,7 mln widzów.

skoczek_narciarski

A Klan, Plebania i wszelkie miłości ile??? To nie wyznacznik.

skoczek_narciarski

8,7 mln obejrzało ze względu na popularność poprzednich odcinków. Mnie niestety też wydaje się że ten serial jest już robiony na siłę, może później się rozkręci, ale wg mnie to już nie to samo co kiedyś.

ocenił(a) serial na 10
kibic229

Również uważam, że nie ma się co czepiać. Bylo ok :)

ocenił(a) serial na 8
kibic229

Ja tam nie wiem. Mnie najbardziej rozczarował wygląd Magdaleny Waligórskiej (barmanki), która jest moją ulubioną postacią filmu. Nie wiem dlaczego tak wychudła? Normalnie szok wygląda jak anorektyczka. Magdo zwiększ masę!!!

jaco_13

ktoś wie kiedy albo czy wogóle w najbliższym czasie będzie powtarzany pierwszy odcinek 5 serii?

użytkownik usunięty
kibic229

Autorzy 5 serii rancza wyszli z założenia że widz jest jak sedes - przyjmie każde gówno

ocenił(a) serial na 7

Lizardking ale mnie rozwaliłeś tym tekstem . Normalnie śmiałem się jak głupi...

lukasz010793

Prawda! Twórcy robią idiotów i z widzów i z siebie samych.

ocenił(a) serial na 10
Korson89

http://www.filmweb.pl/serial/Ranczo-2006-262774/discussion/Kurcze...+s%C4%85+trz y+%C5%BAr%C3%B3d%C5%82a+i+ka%C5%BCde+z+nich+pokazuje+inn%C4%85+ogl%C4%85dalno%C5 %9B%C4%87+53+odcinka+%29,1590797