Z tego co wiem 4 sezon Rancze ma być ostatni. Nie pozwólmy na to! Nie wolelibyście Rancza zamiast np. M jak miłość? Ranczo - najlepszy Polski serial (według mnie)! M jak miłość - prawie już telenowela, w której przez kilka odcinków dzieje się to samo! W jakim innym serialu akcja dzieje się na prawdziwej polskiej wsi. Dzięki Ranczu można się pośmiać, a zarazem wiele nauczyć! Nie wyobrażam sobie teraz Niedzieli bez wieczornego oglądania Rancza. Mam nadzieję, że Wy też! Chyba, że nie jesteście prawdziwymi fanami tego serialu.
(wiem, wiem powtarzam się w zdaniach)
Musi zostać!!! I to bez dwóch zdań! Najlepszy polski serial ukazujący prawdziwe nie ubarwione życie!! I w tym tkwi cały jego urok plus dawka śmiechu co odcinek! Również nie wyobrażam sobie niedzieli bez Rancza. I tego by ten serial nagle się zakończył!
PS.Chociaż Klan też miał się zakończyć bodajże na 1000 odcinku a i tak trwa nadal
Z tego co wiem, czwarty sezon ma się zacząc 1 marca (niedziela). W tą niedzielę był emitowany 11 odcinek, czyli do końca sezonu zostały 2 odcinki i 2 niedziele do marca. Gdyby w ostatnią niedzielę leciały 2 odcinki 4 sezon nie zacząłby się 1 marca:)
JA PIERDZIELE..."Ranczo" jest najlepszym "nowym" polskim serialem komediowym jaki widziałem, tacy mądrzy to niech zdejmą Lisa który za każdy odcinek jego programu dostaje 10000zł!!!!!!
Może moja wypowiedź wzbudzi kontrowersje, ale uważam, że powinni
zakończyć ten serial w momencie, kiedy jest popularny i jeszcze dobry.
Nie jestem pewien czy warto go ciągnąć, jak Amerykanie zrobili z Prison
Breakiem - dopóki nikt już nie będzie oglądał. Ranczo to dobry serial i
niech tak zostanie zapamiętany. A nie jako serial, który kiedyś był
dobry.
Bądź co bądź, 4 sezony to już coś. Obawiam się, że w pewnym momencie
zaczną wymyślać na siłę. Dlatego uważam, że lepiej, żeby serial odszedł
w chwale niż żeby stał się obiektem żartów lub kpin (jak jest w
przypadku Prison Break czy Lost). Po prostu twórcy powinni zachować
umiar i wiedzieć, kiedy należy odejść w chwale i zacząć kręcić coś
nowego.
Powtarzam, żeby nie zostało nie zauważone: lubię ten serial. :)
Oj nie chciałabym by w Ranczu zaczęto wszystko wymyślać na siłę tak jak w Klanie:|
Ale macie gadane...chyba szkoda języka strzępić...
i nie wiem co wymyąlają na siłę w Klanie... "Na dobre i na złe" moim zdaniem jest coraz lepsze a nie coraz gorsze...tylko "M jak milośc wg mnie sie nieco popsuło...
To, że cos długo lub krótko idzie chyba o niczym nie świadczy...
"To, że cos długo lub krótko idzie chyba o niczym nie świadczy" - Dokładnie, zgadzam się z tobą w 100%. A może twórcy serialu zaczną wymyślać coraz to lepszą akcję. Według mnie końcówka 3 sezonu jest najlepsza, czyli możliwe, że im będzie więcej odcinków tym będzie śmieszniej:D