PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Z tego co wiem 4 sezon Rancze ma być ostatni. Nie pozwólmy na to! Nie wolelibyście Rancza zamiast np. M jak miłość? Ranczo - najlepszy Polski serial (według mnie)! M jak miłość - prawie już telenowela, w której przez kilka odcinków dzieje się to samo! W jakim innym serialu akcja dzieje się na prawdziwej polskiej wsi. Dzięki Ranczu można się pośmiać, a zarazem wiele nauczyć! Nie wyobrażam sobie teraz Niedzieli bez wieczornego oglądania Rancza. Mam nadzieję, że Wy też! Chyba, że nie jesteście prawdziwymi fanami tego serialu.

(wiem, wiem powtarzam się w zdaniach)

ocenił(a) serial na 9
bog_60

Musi zostać!!! I to bez dwóch zdań! Najlepszy polski serial ukazujący prawdziwe nie ubarwione życie!! I w tym tkwi cały jego urok plus dawka śmiechu co odcinek! Również nie wyobrażam sobie niedzieli bez Rancza. I tego by ten serial nagle się zakończył!

PS.Chociaż Klan też miał się zakończyć bodajże na 1000 odcinku a i tak trwa nadal

Betinka

A dlaczego idzie teraz tylko jeden odcinek?...

ocenił(a) serial na 10
myszkameister

Z tego co wiem, czwarty sezon ma się zacząc 1 marca (niedziela). W tą niedzielę był emitowany 11 odcinek, czyli do końca sezonu zostały 2 odcinki i 2 niedziele do marca. Gdyby w ostatnią niedzielę leciały 2 odcinki 4 sezon nie zacząłby się 1 marca:)

bog_60

Widzę, że widzowie tu we wszystkim bardzo dobrze zorientowani:)

ocenił(a) serial na 10
bog_60

JA PIERDZIELE..."Ranczo" jest najlepszym "nowym" polskim serialem komediowym jaki widziałem, tacy mądrzy to niech zdejmą Lisa który za każdy odcinek jego programu dostaje 10000zł!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
bog_60

Może moja wypowiedź wzbudzi kontrowersje, ale uważam, że powinni
zakończyć ten serial w momencie, kiedy jest popularny i jeszcze dobry.
Nie jestem pewien czy warto go ciągnąć, jak Amerykanie zrobili z Prison
Breakiem - dopóki nikt już nie będzie oglądał. Ranczo to dobry serial i
niech tak zostanie zapamiętany. A nie jako serial, który kiedyś był
dobry.

Condratovitzsch

Chyba Ci sie coś pomieszało?...Ranczo za długo idzie???

ocenił(a) serial na 6
myszkameister

Bądź co bądź, 4 sezony to już coś. Obawiam się, że w pewnym momencie
zaczną wymyślać na siłę. Dlatego uważam, że lepiej, żeby serial odszedł
w chwale niż żeby stał się obiektem żartów lub kpin (jak jest w
przypadku Prison Break czy Lost). Po prostu twórcy powinni zachować
umiar i wiedzieć, kiedy należy odejść w chwale i zacząć kręcić coś
nowego.
Powtarzam, żeby nie zostało nie zauważone: lubię ten serial. :)

ocenił(a) serial na 9
Condratovitzsch

Oj nie chciałabym by w Ranczu zaczęto wszystko wymyślać na siłę tak jak w Klanie:|

Betinka

Ale macie gadane...chyba szkoda języka strzępić...
i nie wiem co wymyąlają na siłę w Klanie... "Na dobre i na złe" moim zdaniem jest coraz lepsze a nie coraz gorsze...tylko "M jak milośc wg mnie sie nieco popsuło...
To, że cos długo lub krótko idzie chyba o niczym nie świadczy...

ocenił(a) serial na 10
myszkameister

"To, że cos długo lub krótko idzie chyba o niczym nie świadczy" - Dokładnie, zgadzam się z tobą w 100%. A może twórcy serialu zaczną wymyślać coraz to lepszą akcję. Według mnie końcówka 3 sezonu jest najlepsza, czyli możliwe, że im będzie więcej odcinków tym będzie śmieszniej:D

ocenił(a) serial na 10
Condratovitzsch

Rancza jak narazie wyszły tylko 3 sezony. :-P