PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86700
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Mam nadzieję, że bez feministyczno-lewacko-prorządowych pierdół.

stefanburczymucha

Na początku serial był fajny, lecz teraz, kiedy odmalowali sklep i zmieniło się to w proeuropejską propagandę bardzo ciężko się to ogląda :(

ocenił(a) serial na 10
mroziu1978

a ja się cieszę że będzie 7 seria Rancza bo to mój ulubiony serial i kocham go nawet mogę go godzinami oglądać nie wiem co to będzie jak Ranczo zdejmą z anteny i robię wszystko żeby tak się nie stało dlatego oglądam ten serial i to mój ulubiony.

mroziu1978

dobrze gada - polać mu. Też lubiłem ranczo jak był takim swoiskim serialem z klimatem i wyolbrzymionymi urokami życia na wsi ale odkąd zobaczyłem tą bezczelną i niekończącą się propagandę unijną to serial ten z jednego z najlepszych w polsce ostatnich lat stał się po prostu gównem. Dopóki będzie propaganda, dopóty nie będę oglądał. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
stefanburczymucha

Ja z kolei mam nadzieję, że TVP kiedyś powróci do swojej misyjności i zacznie produkować seriale na przyzwoitym poziomie (o Polakach i dla Polaków) zamiast tasiemców ciągniętych w nieskończoność tylko po to, by przychody z emisji reklam były odpowiednio wysokie. "Alternatywy 4" ma zaledwie 9 odcinków i jest absolutnie kultowy, "Zmiennicy" i "Wojna domowa" - 15, "Czterdziestolatek" - 21. "Ranczo" i inne współczesne gnioty mają po kilka sezonów a pomimo tego nie dorastają im do pięt.

bardzo_niedobry_ludz

To prawda, że serial stał się przepełniony propagandą sukcesu, ale za to wątek polityczny z wójtem i czerepachem jest świetny i przy tym bardzo realistyczny. Czekam z niecierpliwością na nowy sezon kiedy założą partie

stefanburczymucha

Dokładnie. Szkoda, że wtrącają te prolewackie i antyPIS-owskie wstawki, bo niepotrzebnie dzielą widzów. Polityka w tym kontekście w serialu komediowym nie powinna się pojawiać.