PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

czy wam tez sie wydaje że Ranczo poprawiło się wraz z nową serią? No i ten brak unijnej propagandy na wielki plus! :) Znowu można się pośmiać:)

ocenił(a) serial na 8
MUSSS

Tak masz rację ja myślałem że 8 sezon będzie do kitu a jak narazie jest w czołówce, ostatni odcinek znakomity szczególnie bunt Michałowej i kobiet z Wilkowyj no i wątek z Myćko i tym kolesiem czo przyjechał z Klaudiom

maciekd_filmweb

wszystko mi się podobało co wymieniłeś :) a najbardziej chyba jak te baby wywaliły Czerepacha:)))) no i ten jego tupecik :D

maciekd_filmweb

Akurat ten koleś od Klaudii to straszny idiotyzm, mogli osobie darować ten watek, Razem z postacią która gra Emilia Komarnicka, wiem że jest blondynką ale czy to znaczy ze zawsze musi grac takie idiotki?? Jakby się pozbyli tych dwóch wątków to serial lepszy.

ocenił(a) serial na 10
skoczek_narciarski

zgadzam się, to ze Klaudia co i raz ma nowego chłopaka to jest akurat fajne, tyle, ze tego ma już od kilku odcinków - ciut przydługo.
Co do tej Emilii to ten wątek strasznie mnie męczy, jest nudny i głupi, a jak dołoży się do tego tą młodą buntowniczkę to już kompletna klapa. Wszystko ratuje stara ekipa aktorów, no i opinia na której jadą od I sezonu.

ocenił(a) serial na 10
MUSSS

Największy ubaw miałem jak Myćko przylazł się ukrywać do domu Wójta.

Mariusz005

A mnie to nic nie śmieszyło, wójt zamiast wyrzucić Myckę an zbity pysk to odgrywa dużo głupszego niż był dotychczas, brakuje tego wójta który stoi ponad wszystkimi i wszyscy go się boją, Teraz to on ucieka przed wszystkimi....

Mariusz005

Mnie też najbardziej rozbawił ten Myćko. Dobre było jak spał pijany na łóżku w domu senatora i coś jeszcze gadał przez sen hahaha ;) ;)

Fajne było też jak chłopak Klaudii, ten reżyser w czapce :D:D zaczął coś gadać do senatora i do Myćki skomplikowanym językiem, a oni nic nie rozumieli i dziwnie na niego patrzyli ;)

MUSSS

Pewna poprawa jest, ale do starego rancza jeszcze bardzo daleko... Nie ma agitki Unijnej i feministycznej to plus, Widzę pewne rozpaczliwe próby powrotu do korzeni - Klaudia zmieniająca chłopaków jak rękawiczki podobnie jak w 1 sezonie, powrót Hot Doga (i "rozmów" z nim kiedyś Kusy, teraz Lucy i Kusy też) czyli psa Lucy Kusego nieobecnego chyba od 2 sezonów, Powrót Ławeczki bardziej w tradycyjnym kształcie.. Ale i tak to nie jest już to co kiedyś. Nie am zderzenia głęboka prowincja - amerykanka czy wiejski proboszcz - miejscowy watażka (wójt).

ocenił(a) serial na 10
skoczek_narciarski

brak agitki to bardzo duży plus.

MUSSS

Jak dotąd 7 sezon mile mnie zaskoczył. Niezły jest ubaw.
Wszystkie wątki są bardzo fajne.
Ostatni odcinek świetny: pijany Myćko śpiący na łóżku w domu senatora Kozioła, Kusy i Monika, Czerepach wyrzucony przez wilkowyjskie kobiety, załamany Duda, nowy chłopak Klaudii, który ciągle nosi czapkę :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

zajefajny był odcinek w niedziele Myćko wymiatał

ocenił(a) serial na 10
MUSSS

Ostatni odcinek najlepszy z całej nowej serii. Poprzednie były mało zabawne, jakoś nie śmieszyło mnie palenie trawki przez członków partii. Mam nadzieję, ze powrócą stare, stałe wątki, bo te nowe z tą anarchistką i tą artystką wiele nie wnoszą.