PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Film zaczyna być nudny. Jedynie "ławeczka" pozostała na właściwym "poziomie" :) Chyba aktorzy za bardzo rządzili reżyserem. Może kolejne odcinki coś zmienią, chociaż wątpię.

abc68

Nie zgadzam się z toba . Ławeczka sobie radzi ok ale "syndrom wypalenia "?!! Co ty gadasz ? Moim zdaniem scenarzyści świetnie wymyślają wątki i kierują losami bohaterów Nie widziałem ostatnio tak ciekawego polskiego serialu komediowego. Wiesz może i aktorzy mają wpływ na reżysera ale moim zdanie dobry wpływ. To są świetni polscy aktorzy a nie tam jakiś dziki napalony na sławę motłoch z kastingu i to oni stworzyli te postacie i na pewno nie dadzą tego spartaczyć.

abc68

Przyznam się bez bicia-serial mi się podoba;)Jeden z fajniejszych polskich seriali.Oby nie zrobili z tego telenoweli.Mam nadzieję ze serial nie padnie ofiarą własnego sukcesu.Bo wydaje mi się ,że serial nie może być za długi.Lepiej zrobić parę odcinków mniej,niż o jeden za dużo.Ja lubię jak opowiadana historia zmierza jednak do jakiegoś finału.

ocenił(a) serial na 7
pirks4

Mijmy nadzieje,że będzie lepiej.Syndrom wypalenia?zdecydowanie nie,poza tym słyszałam,że to ostatnia seria,więc na pewno skończą z klasą(:

ocenił(a) serial na 10
abc68

O syndromie wypalenia można mówić o M jak miłość albo Klanie, ale o Ranczu w życiu. A Solejuk wczoraj z tym uświadamianiem Marianka był świetny:)

Blue_Paradise

A jak ja się rozrzewniłam przy tych ślubach:)

Naprawdę film świetny pod kazdym względem -i fabuła i gra aktorska...