Temat do wyrażania opinii nt. pierwszego odcinka szóstego sezonu Rancza.Mi się zdaje ,że
odcinek jest całkiem fajny,podobało mi się pare tekstów i wątków :).Sam jestem ciekaw
kiedy niczym bumerang wróci temat nie-Sulejokowego dzieciaka.Jeden z lepszych wątków
całego serialu ;]Moja opinia nt. wizyty biskupa - przyniesie dobre wieści , a tamci już się
rozgrzali co do przenosin burmistrza xD.Piszcie swoje opinie nt.odcinka serialu.Bardzo
ciekaw jestem jakie wątki zostaną rozwinięte/pociągnięte/przywrócone w następnych
odcinkach.Ławeczka nie ma już chyba takiej ronomy jak kiedyś,Czerepach wciąż wymiata
=P ,a chyba nawet bardziej polubiłem Lucy.Stasiek chyba zmądrzał hehe.Fajne posiedzenie
, wątek normalny człowiek bo UFO,Michałowa wygraniająca młodemu księdzowi , no
ogółem odcinek świetny ;d.Czy wspomniałem już o pewnej sytuacji z przybraną córką Lucy?
Bardzo mi się podobało , donoszenie na sobie/siebie.Straż gminna ;-} też rządzi."W dupie
taką radę mam" rozbija.No chyba całą dogłębną ocenę dla odcinku wyraziłem teraz wasza
kolej ludzie =).Do obejrzenia 20,20 w TVP1 i wpisując "ranczo online".
moim zdaniem 7/10. Kilka wątków nowych, kilka odgrzanych ale ze smakiem. Biorąc pod uwagę fakt, że w każdym sezonie pierwszy odcinek był najsłabszy (subiektywne spostrzeżenie), to kolejne powinny miło zaskoczyć. :)
I bardzo przyjemnie ogląda się letnie krajobrazy :) tym bardziej, że zwiedziłem wszystkie lokacje z serialu w poprzednim roku :)
Jak na pierwszy odcinek 6 sezonu poczułem miłe zaskoczenie ale czegoś mi jeszcze brakuje może sezon się jakoś jeszcze rozwinie i będzie jeszcze śmieszniejszy, myślałem też że będę mógł ujrzeć dziecko Wioletki ale jednak nie ujrzałem więc czekam z niecierpliwością na następny odcinek.
Bardzo podobał mi się dzisiejszy odcinek, a pijany wójt w telewizji świetny ;P.
Bardzo miło się zaskoczyłam, przed wczorajszą premierą nie miałam zbyt dużych nadziei. Uznałam, że po tylu sezonach serial będzie coraz gorszy. Na szczęście się pomyliłam. Motyw z ławeczkami wokół skarpy w pobiżu sklepu mnie powalił, tak samo Michałowa robiąca ciągle awantury ^^
Z niecierpliwością czekam na następny odcinek.
Odcinek świetny, tylko szkoda że przed rozpoczęciem nowej serii nie wyemitowali dla przypomnienia 2-3 minutowego skrótu poprzedniej serii rancza. A tak poza tym to mam nadzieję że w nowej serii rancza nie będzie już niczego co związane z eurosocjalizmem (unią europejską), bo w poprzedniej serii to bez przerwy mieszali do rancza unię europejską.
wszystko ok, tylko nie pasuje mi ta obrażona na cały świat nastolatka, Kinga czy jak jej tam, toksyczna młodzież, razem ze skinem poetą xD