Ja, PRY VAT i bunga 76 będziemy dyskutować o Ranczu. Kto chce, też może dołączyć! Prosimy o nieużywanie wulgaryzmów, obrażliwych słów w stosunku do kogoś itd. To forum ma na celu dyskusje w przyjemności :)
No to dawaj jakie są twoję ulubionę postacie ? bo moje to bywalcy ławeczki Michałowa Ksiądz Piotr i Ksiądz Robert :)
Moje to:
1. Pijaczki.
2. Paweł i Piotr Kozioł.
3. Czerepach.
4. Michałowa.
5. Ksiądz Robert.
6. Kusy.
7. Posterunkowy Stasiek ( w starych odcinkach).
Mam jeszcze paru, ale tych to chyba lubię najbardziej. A jaki pijak jest według ciebie najśmieszniejszy. Moi od najśmieszniejszego, to:
1. Hadziuk.
2. Solejuk.
3. Pietrek.
4. Japycz ( Stanisław).
5. Japycz ( Jan).
Jeśli ci chodzi o pijaczków to mnie najbardziej zawsze śmieszył też Hadziuk na równi z Solejukiem tacy prości chłopi ze wsi ;)
Jeśli chodzi o moje ulubione postacie to lubię bardzo Michałową, babkę zielarkę, Halinę i Lodzię.
Moim zdaniem nie ma. Jedyne ta cała Monika trochę przynudza, ale i tak nie jest zła ,a i tak czasami są z nią mocno momenty np. gdy wpadła w u babki zielarki do piwnicy czy gdzieś.
Pamiętam też scenę ( odc. 89) z pijaczkami, którzy jadą traktorem uwolnić Lucy i uwalniają Wargacza, który siedział za wypuszczenie byków z obory! Szkoda, że już nie będzie nowej serii. :(