PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86700
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

genialny

ocenił(a) serial na 10

genialny był dzisiejszy odcinek kto tak uważa niech się wpisuje

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

7 sezon wraca wiarę w ten serial, czar sielskiej wsi z tych sezonów 1,2 trochę psują nowe postacie, ale w końcu nie może być ciągle to samo, więc po unijnej propagandzie z sezonu 6 wraca "Ranczo" jakie znamy, bardzo fajne odcinki, Czerepach, Senatorowa i Michałowa póki co najlepiej :D

ocenił(a) serial na 9
Caesar27

Ten odcinek powinien mieć tytuł: siła plotki :)
serial wraca na właściwe tory. Mistrzowski odcinek.

i w końcu pojawiła się babka. :)

Ktoś mi powie czy rzeczywiście wcześniej był motyw Klaudii i Pietrka?

klekipetra

Motyw Klaudii i Pietrka pojawił się w którymś z pierwszych sezonów, kiedy to Pietrek doszedł do wniosku że czas się żenić. No i upatrzył sobie Klaudię, zaczął się o nią starać, nawet chyba wójta o jej rękę prosił. Nie muszę chyba tłumaczyć jak Klaudia ustosunkowała się do jego zalotów :p

klekipetra

Pietrek najpierw o rękę Klaudii poprosił jej matkę, potem ojca, a na samym końcu główną zainteresowaną, czyli Klaudię ;)
A gdy go odrzuciła schlał się na ławeczce do nieprzytomności

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Dzięki, teraz rzeczywiście kojarzę ten motyw. :) Tyle sezonów, że można zapomnieć niektóre wątki:)

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

No muszę przyznać, odcinek po prostu znakomity! :D Fenomenalna akcja Pietrka zdecydowanie pobiła wszystkie wątki na głowę, choć perypetie na plebanii (Michałowa wciąż w formie) i Lucy z Moniką schlane w trupa również na plus ^ ^

kinomanka_13

Też sądzę, że odcinek genialny.
Wszystkie wątki rewelacyjne.

kinomanka_13

ja uważam że super ! coraz bardziej jestem pozytywnie zaskoczona:))
Czerapach;"Wioleka,dwie setki!"
Wioletka;"Ale Duda pije piwo"
Czerepach;"To dwie setki i piwoooooooooo..." :)))
wszystkie wątki super !! super!! super !!

kinomanka_13

drodzy kolejny odcinek czyli odcinek nr 7 i kolejny raz gacie mokre ze śmiechu. Nie piszę co będzie, ale powraca dobre stare Ranczo i oby tak do końca sezonu ósmego

ocenił(a) serial na 10
pawel_murdock

masz rację wraca dobre dobre ranczo oby tak dalej