PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86700
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

super odcinek

ocenił(a) serial na 10

super był dzisiejszy odcinek , jak Więcławska, Hadziukowa, Solejukowa prowadziły restaurację , albo jak Solejuk,Hadziuk, Stach, nie mieli się gdzie napić , a jak Pietrek harował to też była super scena, albo jak aptekarz do Haliny przyszedł. Odcinek taki że boki zrywać.

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

wg mnie byl slaby, a wiekszosc akcji troche jakby naciaganych...

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

Zgadzam się! No... może ja jakoś tak wybitnie się nie ubawiłem, ale odcinek bądź co bądź świetny.

Hehe już myślałem, że wpłynęła jakaś skarga na aptekarza i to wezwanie miało być wezwaniem na epicki opiernicz, a tu - proszę proszę - Halina :D LÓL Ciekawe jak ich "perypetie" się rozwiną :P

Michałowa jak zwykle wymiata. Te jej teksty do Stacha, że księża chwalą sobie jej "pokutną" kuchnię, a potem jak Stach odkrywa prawdę kryjącą się za rzekomym zadowoleniem księży :D Hehe a potem te żeberka w miodzie i epicka reakcja księdza Macieja :D

No ale Monika to pojechała po bandzie OMG :O Oj będzie się miała z czego wraz z Kusym przed Lucy tłumaczyć :P Wpierw to myślę sobie "no proszę Kusy! Widzę że nie masz nic przeciwko", ale wtem się zreflektowałem że jakby ją odepchnął czy coś, to wyglądałoby to jeszcze bardziej tragicznie i idiotycznie, więc cóż... Hmm... nie chcę bronić Moniki, ale ten nagły przypływ czułości mógł prawdopodobnie wynikać z tego, że wraz z Kusym udało się odnieść sukces, a była prawie w rozpaczy i nastawiona na porażkę :P

Oj nie mogę się doczekać dziewiątego odcinka, oj nie mogę :)

Mati9319

Następny odcinek jest o niebo lepszy, a i kolejne zapowiadają się świetnie, poczułem Ranczo z najlepszych czasów.

ocenił(a) serial na 10
Monitor92

wraca stare dobre Ranczo, a na jakiej stronie oglądałeś następne odcinki.

kinomanka_13

na kinomaniaku.tv