PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/nowe-ranczo-i-blondynka,1404426

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

"Powstanie szósta edycja popularnego serialu Ranczo."

Z tego co wiem, to są 4 serie (a nie edycje, w końcu, to nie "Taniec z gwiazdami") tego serialu.

A pomysł z kolejną serią mi się nie podoba, bo miało się skończyć na 4 i skończyło się, wszystkie wątki zostały szczęśliwie zakończone i mieliśmy happy end. Cóż, ale czego się nie robi dla kasy.
Moim zdaniem nowa seria nie powinna powstać i mam nadzieje, że tak będzie.

ocenił(a) serial na 7
grzegorz_021

pamietam jak po zakończeniu serii twórcy mówili, że będą coś dalej robić jeśli wymyślą coś naprawdę dobrego, że nie chcą ciągnąc na siłę; lubiłam ten serial, ale kontynuacja byłaby dziwna

ocenił(a) serial na 7
maly_glod

Ja bym poczekał do wiosny kontynuacja moze wyjść chociaz ja słyszałem że to ma być jako nowe ranczo zupelnie nowe fakty .

no_bo_co

uważam że ostatni odcinek 4 seri definitywnie zakończył serial

krzysztof84

W 4. serii zakończono ładnie wszystkie wątki i moim zdaniem nie powinno być już żadnej kontynuacji. "Ranczo" zakończyło się w najodpowiedniejszym dla siebie momencie - dużej, jeszcze nie spadającej oglądalności i wysokim poziomie fabularnym. W kolejnych seriach, bo zapewne na 5. się nie skończy, odcinki mogą być już tylko coraz gorsze.

direct39

A skąd to czarnowidztwo??? bardzo mnie dziwią tego typu wypowiedzi.