http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizja/news/nowe-ranczo-i-blondynka,1404426
"Powstanie szósta edycja popularnego serialu Ranczo."
Z tego co wiem, to są 4 serie (a nie edycje, w końcu, to nie "Taniec z gwiazdami") tego serialu.
A pomysł z kolejną serią mi się nie podoba, bo miało się skończyć na 4 i skończyło się, wszystkie wątki zostały szczęśliwie zakończone i mieliśmy happy end. Cóż, ale czego się nie robi dla kasy.
Moim zdaniem nowa seria nie powinna powstać i mam nadzieje, że tak będzie.
pamietam jak po zakończeniu serii twórcy mówili, że będą coś dalej robić jeśli wymyślą coś naprawdę dobrego, że nie chcą ciągnąc na siłę; lubiłam ten serial, ale kontynuacja byłaby dziwna
Ja bym poczekał do wiosny kontynuacja moze wyjść chociaz ja słyszałem że to ma być jako nowe ranczo zupelnie nowe fakty .
W 4. serii zakończono ładnie wszystkie wątki i moim zdaniem nie powinno być już żadnej kontynuacji. "Ranczo" zakończyło się w najodpowiedniejszym dla siebie momencie - dużej, jeszcze nie spadającej oglądalności i wysokim poziomie fabularnym. W kolejnych seriach, bo zapewne na 5. się nie skończy, odcinki mogą być już tylko coraz gorsze.