PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647657}

Ray Donovan

2013 - 2020
7,9 19 tys. ocen
7,9 10 1 18563
7,6 11 krytyków
Ray Donovan
powrót do forum serialu Ray Donovan

Terry s01

ocenił(a) serial na 10

Może coś przeoczyłem ale jak to jest, że Terry mimo, że jako jedyny nie był molestowany, zachowuje się najdziwniej (przynajmniej na trzeźwo)? :P

Awgwa

Cierpi na chorobę parkinson, stąd jego drgawki. A co do "dziwnego" zachowania to jest on dużo bardziej konserwatywny niż większość jego rodziny, stara się trzymać swojego kodeksu moralnego, ale jednocześnie chce być lojalny wobec swojej rodzin, co pozostaję często w konflikcie. Nie uważam, że jest on najdziwniejszy z nich wszystkich. Po prostu ma trochę inny światopogląd niż Ray.

ocenił(a) serial na 10
pshemodow

Właśnie oglądam 2 sezon, wcześniej nie wiedziałem, że ma Parkinsona. Ja też mam konserwatywny światopogląd ale on czasem zwyczajnie świruje, np. łażenie za tą dziewczyną albo spontaniczne oświadczyny/pomysł z Irlandią.

Awgwa

Trauma z dzieciństwa spodowana sytuacją w jakiej się wychowywał, chora matka, niekoniecznie zawsze wspierający ojciec też napewno odbijają się na jego psychikę. Zgadzam się, że jego zachowanie jest dość "dziwne", ale jestem w stanie zrozumieć skąd ta "dziwność" wynika i dlaczego Terry chce być niezależny od rodziny mimo że nie zawsze są to najlepsze decyzję.

ocenił(a) serial na 8
Awgwa

przypominam iż Terry również był molestowany przez ksiedza a przynajmniej ksiądz próbował tylko Ter mu połamał palce u ręki.