PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10026942}

Red Rose

2022 -
6,0 3,6 tys. ocen
6,0 10 1 3641
6,0 2 krytyków
Red Rose
powrót do forum serialu Red Rose

Z reguły nie jestem tak krytyczny ani nie używam mocnych słów. Wiele głupiutkich seriali Netflixa widziałem, ale to jest mój prywatny rekord.
Bardzo wiele bzdur, kompletnie wypaczajacych jakąkolwiek realność wydarzeń. Nawet mógłbym spokojnie przyjąć, że w dobie deepfakow, syntezatorów i różnych tam takich, wiele sytuacji byłaby możliwa, to reagowanie na to bohaterów, ich decyzje są po prostu idiotyczne.
Myślę, że to byłby dobry materiał na jakiś mocno """wyluzowany""" wieczorek, z jakimiś procentami albo innymi takimi. Myślę, że w podobnym stanie powstawał scenariusz.

ocenił(a) serial na 5
panstatystyka

Racja, sama się zgubiłam w temacie. Muza i stroje z lat 90tych a smartfony z współczesnych. Straszne pomieszanie

ocenił(a) serial na 9
wendy666

Hmm, przecież młode osoby się tak ubierają, w sieciówkach mnóstwo podobnych ubrań.

ocenił(a) serial na 7
panstatystyka

Horror o tym, że aplikacja zabija ludzi, a ty chcesz realności xD beka. Nic dziwnego że horror ma zanizona ocenę,jak takie asy próbują szukać w nim realności gdy odpoczatku wiadomo, ze aplikacja na telefon odpierdala...

NamiKissyKissy

To nie jest horror tylko thriller. A poza tym nawet gdyby to był horror - autorowi nie chodzi o realność świata czy technologii, bo te są kwestią konwencji, tylko o realność ludzkich reakcji, brak logiki w zachowaniach i w wyciąganych wnioskach