Rekruci

Boots
2025 -
7,0 4,8 tys. ocen
7,0 10 1 4768
7,3 3 krytyków
Rekruci
powrót do forum serialu Rekruci

Żałosne

ocenił(a) serial na 1

Opowieść o geju, który zostaje Marines xD cały Netflix. 1/10 z miejsca za gejowskiego głównego bohatera. Ileż można?????

ocenił(a) serial na 1
sztohas

Dziękuję że uprzedziłeś mnie obejrzałem 3 minuty i 20 sekund miałeś rację

ocenił(a) serial na 9
sztohas

Przecież to na podstawie książki, więc to nie tak że wymysł Netflixa. Nie podoba się to nie oglądacie i tyle.

fizzlymike

Dokładnie, do tego książki opartej na osobistych doświadczeniach autora w Marines.

ocenił(a) serial na 1
fizzlymike

Innej ekranizacji się nie da zrobic? Gardze homoseksualizmem i tyle w temacie

ocenił(a) serial na 9
sztohas

innych ekranizacji jest tysiące, a ty się plujesz bo trafiasz na jedną z niewielu o homo. Jak dzieciak, co mu łopatkę w piaskownicy zabrali.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
sztohas

Następny fanatycki homofob nieogar, który nie dowiedział się o czym jest serial i na jakiej podstawie.

mike__25

On jest ogarnięty jak Slovacek w temperaturze pokojowej.

mike__25

Żeby kręcić serial o prześladowanych gejach w USA w 2025, to trzeba mieć naprawdę żyć w jakiejś innej rzeczywistości.

ocenił(a) serial na 10
divx_avi

akcja tego serialu dzieje się w 1990, kiedy nie można było być gejem w armii

jola_wers

Ale mamy rok 2025. I wciskanie przez Netflixa jakiś bzdur o prześladowaniu gejów w USA jest śmieszne.

mike__25

Masz jakiś problem z homofobią?

ocenił(a) serial na 8
Bokciu

tak zwalczam ją

mike__25

Nie zwalczaj tylko akceptuj.

ocenił(a) serial na 9
Bokciu

Ciężko jest akceptować nienawiść głuptasie ;)

sztohas

Ale obejrzałeś do końca?

eSTe

Ja chciałem, ale ja gejowskich scen seksu pod prysznicem nie zniosę.

ocenił(a) serial na 9
divx_avi

chyba ci się filmy pomyliły.

fizzlymike

Nie pisałem o żadnych filmach, bo to chyba serial nie. A film a serial to co innego.

ocenił(a) serial na 8
divx_avi

nie było takich lol

ocenił(a) serial na 7
sztohas

ale to dobry serial. obejrzyj homofobiczna larwo

ocenił(a) serial na 9
sztohas

Jakże smutny twój żywot.
Serial - dobrze zrobiony, dobrze zagrany, ze świetną muzyką - ale homofoby w natarciu. Cudowne społeczeństwo w tym kraju mamy, takie nie za mądre.
Do tego to nie wymysł Netflixa (jaki by nie był) - serial jest zrobiony na podstawie książki, czego nie wiesz bo jesteś ignorantem. Kilkaset lat temu oczywiście paliłbyś czarownice i chodził po płaskiej ziemi, straszne.

ocenił(a) serial na 1
19mta93

Ty bo ci zylka peknie. Jest setki innych swietnych książek, ktore nalezaloby zekranizowac, akurat musieli w Netfliksie ekranizowac historie o geju? A do tego ja nie znam wszystko książek swiata , wiec skąd miałem wiedzieć, ze to na podstawie ksiazki, a tymbardziej o jakims pedałku.

ocenił(a) serial na 5
19mta93

Jakby osoba pokroju głównego bohatera trafila do wojska to po kilku dniach sama by wykopała tunel zeby uciec z tego miejsca.. przecież juz po samej gestykulacji widać ze jest innej orientacji seksualnej co nie umknęłoby uwadze innych. A jak wiadomo w takich miejscach "inne" osoby sa gnojowe nie tylko przez dowódców ale również kompanów. Psychicznie by go zgnoili. A glowny bohatera miał tylko załamka przez pierwsze 2 dni.ogolnie 3 podciągnięcia zeby zostać?! Co to ma byc? Dzieci na wf maja wiecej na zaliczenie

ocenił(a) serial na 9
majki092

Głuptasie! W polskim wojsku nawet jest wykonanie 3 podciagniec xD

Masz troche wydumany poglad na swiat xD

ocenił(a) serial na 7
sztohas

Bardzo lubię tych “walczących” z homoseksualistami, homoseksualizmem, homofobów, nie akceptujących homoseksualizmu i gejów. Zawsze wtedy przychodzi mi na myśl József Szájer i mimo wszystko cieplutko o nich myślę ;-)

sztohas

To serial na podstawie powieści autobiograficznej, opartej na faktach. I co, łyso ci?

ocenił(a) serial na 10
sztohas

@filmweb dlaczego sie usuwacie takich komenatrzy i ocen ludzi ktorzy maja nasrane we lbach? Przeciez to wplywa na poziom ocen chyba ze macie to gdzies to usunce opcje oceny jesli takie pustaki oceniaja

ocenił(a) serial na 1
maja_kowal_fw

Sama moze jestes pustakiem, wiec mnie nie obrazaj. Od tego jest Filmweb aby oceniac. Obejrzalem, nie podoba mi sie, wiec ocenilem i sie wyrazilem, a Tobie gowno do tego :)