Rekruci

Boots
2025 -
7,0 6,4 tys. ocen
7,0 10 1 6441
7,0 4 krytyków
Rekruci
powrót do forum serialu Rekruci

Nie za bardzo zrozumiałem, o co biegało z tym lunatykiem.
On był gejem, czy tylko grał przed tym młodym, na prośbę tego starszego funkcyjnego i w zamian za przysługę ( w końcu jaką) obiecał mu zwolnienie z armii.
Jakoś nie do-oglądałem tego wątku i w sumie może ktoś podpowiedzieć, o co biegało?

ocenił(a) serial na 8
cyngiel_

hmmm ciężko stwierdzić, tak samo wątek sullivana nie został zamknięty – ale serial jest na podstawie książki, która nie ma sequela więc nie spodziewam się drugiego sezonu ale chętnie bym zobaczył

bartek_nawrocki_

OK Myślałem, że to ja nie za bardzo zrozumiałem, czy on był faktycznie gejem, czy tylko takiego grał, żeby dzięki pomocy starszego w zamian za to, że takiego udawał wyrwać się z armii.

ocenił(a) serial na 8
cyngiel_

Lunatyk był gejem. Sullivan widząc, że on zakumplował się z Copem chciał go wykorzystać i nastawić ich przeciwko sobie, żeby wyzwolić wspomniane "kill" w Copie w zamian za zwolnienie medyczne.

Bo była też wcześniej jakaś rozmowa między starszymi, że Cope tego testu z pojedynkowania się w klatce nie przejdzie, bo nie ma w sobie zmysłu zabójcy, a Sullivan już na tym etapie był jakby mentorem dla Cope'a i go ciągnął za uszy do góry, tak jak też przy strzelaniu mu doradzał choćby.

W ostatnim odcinku jak Sullivan i Cope znajdują lunatyka na bagnach, to lunatyk rzuca też jakiś komentarz nie pamiętam dokładnie w stylu "look at us three <jakieś inne określenie na gejów>", co też potwierdzało, że lunatyk był gejem.

Vamisael

OK Dzięki, tak też odebrałem, że jednak też był gejem, w sumie ta jego gadka na to wskazywała.