bardzo lubie oryginalne the rookie. z ciekawosci obejzalem 1 odc rookie feds ( no jest amerykanska przerwa serialowa wiec nuda). feds chyba nie ma nic z tego czym przyciagnal mnie oryg rookie. czy kolejne odcinki sa tez tak fatalne? przypuszam ze nikt sie nie odezwie no ale zapytac nie zaszkodzi
22 odcinki na debiut to raczej nie tak źle. seriale mają teraz 8-12 odcinków i cancel. Serial w dokładnie w tym samym stylu co Rookie. Czyli fajnie się ogląda do piwka na wieczór.
Ten serial jest słaby. Nadpobudliwa postać głównej bohaterki która w każdym odcinku nie mówi, tylko krzyczy. Ciągle przypominanie o tym że jest lesbijka, już drażni.
Niestety, główna bohaterka jest zła, wkurzająca, może to miało tak wyglądać, ale tak jak napisałeś, drażni. Jestem na 5 odcinku jestem bardzo rozdarty, bo z jednej strony mi się podoba , a z drugiej, dużo rzeczy drażni. Oryginalny serial na razie się skończył, więc wziąłem się za ten,ale na razie jest mocno średnio.
Jak już odkopałem temat, to jeszcze napisze jedno, bo już jestem na 10 odcinku. Główna bohaterka drażni coraz bardziej, ten jej głos i wieczne "szeptanie", zachowanie i ogólny image są miejscami nie do zniesienia, ale za to inni dają radę. Jeżeli się przymknie oko na niektóre rzeczy (a jest ich trochę) to warto oglądnąć. Niemniej po 10 odcinkach to tak 5/10 ten serial, niska ocena w większości przez główną bohaterkę.