PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10008021}

Remarriage & Desires

Beullaekeui sinbu
2022 -
7,0 1,0 tys. ocen
7,0 10 1 1020

Remarriage & Desires
powrót do forum serialu Remarriage & Desires

Będę się posługiwać imionami z balu, bo łatwiej mi tak niż tymi koreańskimi imionami ;-) ta cała właścicielka w pierwszych odcinkach wydaje się w porządku, jakby chciała pomóc Atenie, zaprasza ją na bal, daje radę itd. Za chwilę pomaga Afrodycie, a później jeszcze Herze, by następnie znów Afrodycie i Herze jednocześnie, a Atenę odsuwa jakby chciała by Afrodyta ją zniszczyła. Nie rozumiem motywów tej babki, nie określi się by pomóc jednej tylko kołomoci ciągle. Wkurza mnie bardziej od Afrodyty. Kasę ma to dlaczego miałaby to robić dla pieniędzy? A Afrodyta zaszantażowała ją zdjęciem tego polityka, ale co ona ma do tego polityka że się tego szantażu boi? Czy ja coś przespałam w tym serialu czy jakąś głupią jestem bo już sama nie wiem?

1
Lenkaaa_93

Ja ją rozumiem tak, że szukała władzy, pieniędzy i najlepszych dla siebie umów i nie patrzyła z kim się na co umawia, tylko co jej przyniesie największe zyski. Dodatkowo podkreśla to ostatnia scena serialu, jest ona po prostu oportunistką, nie patrzy na relacje międzyludzkie tylko na to, żeby jak najwięcej zarobić pieniędzy i mieć jak największą władzę.
Dla mnie jest najbardziej neutralną postacią w całym serialu, nie jest po niczyjej stronie (jedynie po swojej), jest po prostu egoistką.
Mam nadzieję, że pomogłam i zapraszam do dyskusji, jest to jedynie moja interpretacja tej Pani :)