Nikt już nie potrafi napisać czegoś o serialu, czy dobry, może zły, fabuła trzyma się kupy etc.? Wszędzie musi być wrzuta o kolorze skóry? Czy wam już totalnie się w głowach pomieszało? Wy którzy nagminnie wytykacie kolor skóry aktorów, czy wy macie rozum i godność człowieka?
Więc abstrahując od koloru skóry głównych aktorów itp. zacząłem oglądać by móc konstruktywnie skrytykować. Więc po dwóch odcinkach mogę stwierdzić że jest słabo. Fabuła kuleje, scenariusz kuleje, główna bohaterka jest wkurzająca. Dodatkowo w serialu po prostu brak logiki dla niektórych zachowań. I nie obchodzi mnie kolor skóry aktorów czy orientacja. Jak coś jest słabo napisane to to po prostu widać. Ot wystarczy zobaczyć opinie na IMDB bo jak widać moja opinia nie jest odosobniona.
A ja mogę powiedzieć, że warto obejrzeć. 7 odcinek układa wszystko w całość. Mamy dwie osie czasu, które się przeplatają. Fabuła wciąga i serial szybko leci. Jest genialna muzyka, animacje CGI. Teraz ''fani'' mają super akcje oceniania filmu na jeden punkt, nawet go nie oglądając lub go nie kończąc. Oceny na filmweb oraz na IMDB nie są rzetelne, a przekłamane. Oczywiście nie mówię, tutaj o ocenach które mają logiczne argumentacje.