PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10005160}

Resident Evil: Remedium

Resident Evil
2022
4,4 5,4 tys. ocen
4,4 10 1 5352
4,4 5 krytyków
Resident Evil: Remedium
powrót do forum serialu Resident Evil: Remedium

Choć nie ma w zasadzie nic wspólnego z pierwowzorem zamiast psioczyć, że głównymi bohaterami są prawdopodobnie dwie najgłupsze nastolatki świata, które tylko cudem dożyły 14 roku życia :) w dodatku obie są tragicznie napisane i jeszcze gorzej zagrane xd dawno mnie nikt tak nie irytował jak one.

ocenił(a) serial na 3
Annash

Aż nie mogę uwierzyć, że wymeczylam to do końca, dwie najgłupsze nastolatki świata wyrastają na dorosłe idiotki (ta czarna jest jak niedorozwinięta) a kreuje się je w serialu na geniuszy xd nic gorszego od dawna nie widziałam, a jestem mało wymagającym odbiorcą.

ocenił(a) serial na 1
Annash

Chyba ktoś leków, zapomniał i sam do siebie mówi. Ludzie tutaj i na innych portalach, są wku… że kolejna kultowa seria (mająca ponad 25 lat i 10 milionów fanów) jest „gwałcona”. Jednak wątpię że ogarniasz - to jest na podstawie gry (aktor grający Weskera w sumie też nie - tak odpowiedział dla czego się wcielił w tą postać) Dodatkowo jak byś się zapoznała z kodem źródłowym, to w RE 5. Akcja się dzieje w Afryce i jednym z Bohaterów była sympatyczna Czarnulka i nikt nie miał pretensji że” ugabuga murzyna na ekranie”. Tylko na „Filmwebie” zawsze się znajdą, rodzynki gdzie wszędzie widzą rasizm i mają fiksacją o defekacji. Ten serial, dla kogoś kto zna serie - jest jak trepanacja (po 2 odc. Ja pie… co ja oglądam)

ocenił(a) serial na 3
MegaMaro

Dopełniłam swoją wcześniejszą wypowiedź xd i tak wiem, że to na podstawie gry, nie wyszłam z pod kamienia xd

ocenił(a) serial na 1
Annash

Poczekaj na drugi sezon, już mają pomysł na jeszcze bardziej absurdalne pomysły.

ocenił(a) serial na 3
MegaMaro

Raczej wątpię czy ten koszmarek dostanie drugi sezon.

ocenił(a) serial na 1
Annash

„Resident Evil” od Netflix jest miażdżony przez graczy, ale nawet w tej sytuacji twórca serialu potwierdził, że ma plany na przygotowanie kolejnych sezonów i w opowieści może pojawić się między innymi Lady Dimitrescu. Korporacja aktualnie nie potwierdziła, czy zamierza opracować kolejne sezony opowieści, ale biorąc pod uwagę działania firmy – w niedalekiej przyszłości możemy usłyszeć o zamówieniu kolejnych odcinków.
Jak się okazuje „Resident Evil” jest drugą najpopularniejszą produkcją ubiegłego tygodnia i choć „Stranger Things 4” jest wciąż poza zasięgiem (102,3 mln godzin), to jednak historia z uniwersum Capcomu zanotowała bardzo dobry rezultat (72,6 mln godzin)” Lady Dimitrescu - to jest twór wymyślony ze snu, koszmarów i po restarcie serie (Gdzie nie było zombie) Już se wyobrażam, jak oni to spektakularnie spi… Zrobią drugi, bo ten z ciekawości dużo ludzi zobaczyło nawet jak tylko jeden lub dwa odc. Marka jest naprawdę potężna, jak by zrobili to dobrze to spokojnie by mogło z tego wyjść coś na poziomie oglądalności S.T lub GoT - zwłaszcza że wszystko jest w opowieści dobrze skonstruowane.

Annash

Czarny Wesker jest dlatego fatalnym pomysłem, bo psuje kanon. Postać zaprojektowana jako biały mężczyzna, odgrywana potem przez wielu białych aktorów, dostaje czarne klony stworzone z białego mężczyzny. Gdzie tu sens i logika?