Choć nie ma w zasadzie nic wspólnego z pierwowzorem zamiast psioczyć, że głównymi bohaterami są prawdopodobnie dwie najgłupsze nastolatki świata, które tylko cudem dożyły 14 roku życia :) w dodatku obie są tragicznie napisane i jeszcze gorzej zagrane xd dawno mnie nikt tak nie irytował jak one.
Aż nie mogę uwierzyć, że wymeczylam to do końca, dwie najgłupsze nastolatki świata wyrastają na dorosłe idiotki (ta czarna jest jak niedorozwinięta) a kreuje się je w serialu na geniuszy xd nic gorszego od dawna nie widziałam, a jestem mało wymagającym odbiorcą.
Chyba ktoś leków, zapomniał i sam do siebie mówi. Ludzie tutaj i na innych portalach, są wku… że kolejna kultowa seria (mająca ponad 25 lat i 10 milionów fanów) jest „gwałcona”. Jednak wątpię że ogarniasz - to jest na podstawie gry (aktor grający Weskera w sumie też nie - tak odpowiedział dla czego się wcielił w tą postać) Dodatkowo jak byś się zapoznała z kodem źródłowym, to w RE 5. Akcja się dzieje w Afryce i jednym z Bohaterów była sympatyczna Czarnulka i nikt nie miał pretensji że” ugabuga murzyna na ekranie”. Tylko na „Filmwebie” zawsze się znajdą, rodzynki gdzie wszędzie widzą rasizm i mają fiksacją o defekacji. Ten serial, dla kogoś kto zna serie - jest jak trepanacja (po 2 odc. Ja pie… co ja oglądam)
Dopełniłam swoją wcześniejszą wypowiedź xd i tak wiem, że to na podstawie gry, nie wyszłam z pod kamienia xd
Poczekaj na drugi sezon, już mają pomysł na jeszcze bardziej absurdalne pomysły.
„Resident Evil” od Netflix jest miażdżony przez graczy, ale nawet w tej sytuacji twórca serialu potwierdził, że ma plany na przygotowanie kolejnych sezonów i w opowieści może pojawić się między innymi Lady Dimitrescu. Korporacja aktualnie nie potwierdziła, czy zamierza opracować kolejne sezony opowieści, ale biorąc pod uwagę działania firmy – w niedalekiej przyszłości możemy usłyszeć o zamówieniu kolejnych odcinków.
Jak się okazuje „Resident Evil” jest drugą najpopularniejszą produkcją ubiegłego tygodnia i choć „Stranger Things 4” jest wciąż poza zasięgiem (102,3 mln godzin), to jednak historia z uniwersum Capcomu zanotowała bardzo dobry rezultat (72,6 mln godzin)” Lady Dimitrescu - to jest twór wymyślony ze snu, koszmarów i po restarcie serie (Gdzie nie było zombie) Już se wyobrażam, jak oni to spektakularnie spi… Zrobią drugi, bo ten z ciekawości dużo ludzi zobaczyło nawet jak tylko jeden lub dwa odc. Marka jest naprawdę potężna, jak by zrobili to dobrze to spokojnie by mogło z tego wyjść coś na poziomie oglądalności S.T lub GoT - zwłaszcza że wszystko jest w opowieści dobrze skonstruowane.