PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9161
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

To jest niewiarygodne, chociaż jest krytykowany przez duże grono osób to zdobył nagrodę Saturn jako najlepszy serial w telewizji ogólnodostępnej. Powinno być wam teraz głupio tym wszystkim, którzy tak bardzo krytykują ten serial.

ocenił(a) serial na 5
rafiq11

Trochę wali trollem ; p ale serial się o dziwo rozkręca, polecam przeboleć pierwsze odcinki

rafiq11

I to jest podejrzane (;.

ocenił(a) serial na 6
rafiq11

Uważam, że pomysł na ten film jest dobry, niestety z realizacją jest trochę gorzej. Film w moim odczuciu 6/10.

ocenił(a) serial na 5
rafiq11

I niby to, że dostał nagrodę ma mnie przekonać? Sorry, ale obejrzałem cały pierwszy sezon i nie wracam na drugi - ten serial to knot. Jest tak przepełnionu absurdami od początku do końca, że przeszkadza mi to w odbiorze. Durna nastolatka, której życzyłem śmierci w każdym odcinku i jej matka kretynka. Wujek zbrodniarz wojenny / zbawiciel ludzkości. Zrobiony mejkap, włosy, białe ząbki, kolesie w filcowych płaszczach szyjący z muszkietów, silniki parowe, konie, nie no nie da się tego oglądać i tego wszystkiego nie zauważać. Pomysł niby spoko, ale jak zawsze nie wyszła realizacja. Przewiduję, że ten serial podzieli los Terra Nova, albo SG:U.