PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627509}

Rezydencja

2011 - 2012
4,9 1,9 tys. ocen
4,9 10 1 1870
Rezydencja
powrót do forum serialu Rezydencja

Niestety jak wszyscy wiemy "Rezydencja" została zdjęta z anteny. 58 odcinek należał do ostatnich. Nawet nie macie pojęcia jaka jestem oburzona i zła zachowaniem TVP. To naprawdę świetny serial, teraz wszystko zaczęło się rozkręcać, nabrało tępa a tu boom i koniec, nawet nie dokończyli wątków, tragedia!! Nie mogę znieść faktu, że inne seriale typu "Klan" i "Plebania" nadal są ciągnięte choć nawet w połowie nie dorównują "Rezydencji". Zresztą nie o tym chciałam pisać, ale musiała choć odrobinę wyładować swój gniew. Mam pomysł, trochę absurdalny i dziecinny, ale mam :) Może tak napisać petycję do TVP? Co wy na to? Spróbować zawsze możemy, nawet jeśli nic nie wskóramy, to przynajmniej będzie ta świadomość, że próbowaliśmy :) Kto jest za? Komentować!!

ocenił(a) serial na 10
Agnessss_filmaniak

Masz racje powinniśmy napisać petycję do TVP 1 ,ponieważ nie opłaca się komentować tego na portalach , gdyż Rzecznik TVP czy sam Prezes TVP nie mają czasu ,żeby tego czytać. W pojedynkę nie mamy szans ale razem może coś wskóramy.

magdak90

To nie jest profesjonalne.Tylko beczą o abonament,a telewidza mają w dupie.Po co rozbudowywali ilość wątków,skoro nie dokończyli serialu.Wystarczyło jakoś sensownie te wątki pozamykać,a nie urwać w pół zdania.Jakimś Klanem katują nas od lat,a jak już coś fajnego uda sie im zrobić,to tylko połowicznie.

Agnessss_filmaniak

Jesteśmy za kontynuacją serialu i staramy się poinformować "skutecznie" o tym TVP. Zapraszamy do współpracy. Zespół: W obronie Rezydencji