gdzie wszyscy są piękni, młodzi i bogaci. Czy oni chcą, żeby biedota (jakieś 80 procent uczciwych Polaków) dostała skrętu kiszek? Druga sprawa. Funduje się tych pseudoaktorów z mojego abonamentu. Tak panowie i panie - płacę abonament! Rządam powtórki kultowych seriali jak ALF, Drużyna A, Nieustraszony, Dynastia, MacGyver itd.
Ten serial to marna imitacja Dynastii
Tylko czajac jak sie dowiemy że Pan Podhorecki wspólpracował z UB.Z tego co czytałem ma nieslubna córkę
Wieczorkowski szpanuje samolotem i zgrywa playboya
Która dziewucha dostaje na osiemnastkę ferrari no ludzie
Ja chcę Ratowników to było świetne
Albo powrotu horrorów na dwójce przynajmniej były w miarę ciekawe mozna było się posmiac
Tu jest tak przelukrowane że rzygac się chce
no i takie ukazanie rzeczywistości też jest potrzebne, bo w Polsce też tak ludzie żyją czy tego chcemy czy nie...a jak się ma kasę to czemu nie kupić córce ferrari? ja problemu nie widzę. W polskiej telewizji mamy na każdej stacji już wystarczająco dużo seriali opowiadających o codziennych realiach zwykłych ludzi (Klan w TVP1, M jak Miłość w TVP2, Pierwsza Miłość na Polsacie czy Na Wspólnej w TVN) to już znamy, więc czas teraz pooglądać trochę inny świat, innych ludzi, inne realia właściwie nieosiągalne dla większości, ale warto oglądając sobie pomarzyć, dlatego dla mnie jest do dobry serial, dobry pomysł, choć porównywać go do Dynastii nie sposób...
Tak, masz racje, jak najbardziej bylo to wskazane, bo juz ta codziennosc i wieczne nieszczescia az bokiem wychodza, wiec Rezydencja mogla byc niezla odmiana. Jednak moim zdaniem dialogi sa bardzo slabe, a i gra pozostawia wiele do zyczenia. Hm.. Ale moze sie jeszcze rozkreci. Jak narazie nudne jak flaki z olejem. Plus dla Janka Wieczorkowskiego - on byl najlepszy, w sensie moim zdaniem najlepiej gra i mial jakies ludzkie kwestie.
Ja wolę jakis dobey serial sensacyjny czy kryminalny
Takie bananowe seriale to mnie nie interesują
Ten serial jest dla niedorobionych małolatów
Kiedys było Beverly Hills 90210 teraz jest to