PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2987
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

Drugi odcinek

użytkownik usunięty

Jak wam się podobał? Szczerze przyznam, że zaczynam się wkręcać w ten serial choć jak dla mnie jest trochę przewidywalny. Ciekawie zakończyli drugi odcinek. Myślę, że będzie to serial raczej "pokręcony" - dużo wątków, wszystko się ze sobą miesza. Czekam na wasze komentarze na temat drugiego odcinka Ringera :)

ocenił(a) serial na 9

Mi coraz bardziej sie serial podoba. Szybka akcja, bahaterowie tez nie sa zli, duzo watkow mieszajacych sie ze soba. narazie oceniam serial 9/10 i czekam juz na kolejne odcinki ;))

Dość długo nie oglądałam żadnej wciągającej telenoweli ta taka jest 2 odcinek coraz bardziej zagęszcza atmosferę.

szarit

jest nieźle, akcja przewidywalna, poczynania bohaterki też troche bezmyślne, ale będę oglądała.

ocenił(a) serial na 8

Bardzo mi się podobał, jest tajemniczy i wciągający, moim zdaniem akcja nie jest przewidywalna, ciągle coś się dzieje, czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
moniska0790

Interesujący i wciągający serial. Nie zgadzam się z tym, że jest przewidywalny. Już go kocham <3
Każdy wątek, bez wyjątku!

ocenił(a) serial na 7
moniska0790

A ja się zgadzam - jest przewidywalny.

No bo przyznajcie - czy jest ktoś, kto podczas oglądania nie przewidział, że na końcu ze skrzyni zniknie trup? Chyba każdy się tego spodziewał.

ocenił(a) serial na 7
adonae

Owszem owszem ,przewidywalny ale i tak jest niezle :)

ocenił(a) serial na 8
adonae

Adonae masz rację z tą skrzynią, ale ja właśnie na taki obrót sprawy liczyłam, rozczarowałabym się gdyby inaczej się to potoczyło. Poza tym nie przypominam sobie innych wątków, których rozwiązanie byłoby od początku oczywiste.

ocenił(a) serial na 10
moniska0790

PRZEWIDYWALNY?! Kto z Was wiedział że np. w skrzyni telefon zadzwoni?!

ocenił(a) serial na 8
asienka63

Przewidywalny? To może ktoś mi powie w co wplątała się Siobhan?