Jak wam się podobał? Szczerze przyznam, że zaczynam się wkręcać w ten serial choć jak dla mnie jest trochę przewidywalny. Ciekawie zakończyli drugi odcinek. Myślę, że będzie to serial raczej "pokręcony" - dużo wątków, wszystko się ze sobą miesza. Czekam na wasze komentarze na temat drugiego odcinka Ringera :)
Mi coraz bardziej sie serial podoba. Szybka akcja, bahaterowie tez nie sa zli, duzo watkow mieszajacych sie ze soba. narazie oceniam serial 9/10 i czekam juz na kolejne odcinki ;))
Dość długo nie oglądałam żadnej wciągającej telenoweli ta taka jest 2 odcinek coraz bardziej zagęszcza atmosferę.
Bardzo mi się podobał, jest tajemniczy i wciągający, moim zdaniem akcja nie jest przewidywalna, ciągle coś się dzieje, czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek.
Interesujący i wciągający serial. Nie zgadzam się z tym, że jest przewidywalny. Już go kocham <3
Każdy wątek, bez wyjątku!
A ja się zgadzam - jest przewidywalny.
No bo przyznajcie - czy jest ktoś, kto podczas oglądania nie przewidział, że na końcu ze skrzyni zniknie trup? Chyba każdy się tego spodziewał.
Adonae masz rację z tą skrzynią, ale ja właśnie na taki obrót sprawy liczyłam, rozczarowałabym się gdyby inaczej się to potoczyło. Poza tym nie przypominam sobie innych wątków, których rozwiązanie byłoby od początku oczywiste.