PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2987
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

Ile sezonów?

ocenił(a) serial na 7

Ile Ringer będzie miał sezonów?

Tortuga033

Nie wiadomo czy w ogóle będzie sezon drugi. Serial póki co jest na czarnej liście ze względu na słabą oglądalność w Stanach

ocenił(a) serial na 7
Magdaaa

Uuu to szkoda bo na prawdę całkiem fajny serialik

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

podejrzewam, że wszystko zostanie wyjaśnione w 1 serii, więc po co kręcić kolejną ?

ocenił(a) serial na 7
agnesa

No niby fabuła nie pozwala na zbytnie przeciąganie całej historii, ale mimo to fajnie by było gdyby jednak Ringer miał 2 sezony.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

oczywiście, że byłoby fajnie ;-) z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek :)

Tortuga033

Oglądam :) ale nie będę płakał jak skasują:) może dadzą coś lepszego za to :) Poza tym fabuła tego serialu powinna być na 1 sezon :) bo później zapewne będzie coraz gorzej i będzie naciągane.

ocenił(a) serial na 6
Marko81

A ja bym bardzo chciała, żeby jednak 2 sezon powstał ;) Teraz kręcą marne seriale a Ringer mi się podoba.

Tortuga033

Fajny serial, ale według mnie powinni go zakończyć na 1 sezonie. Lepiej zachować dobre wspomnienia, niż zrazić się naciąganą akcją drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 7
dorottak

Też jestem zdania ze powinien być 1 sezon wiadomo 2 sezon by zrobili oglądalność jeszcze bardziej by spadła i przerwali by bez zakończenia .

ocenił(a) serial na 7
dorottak

Masz po części rację. Gdyby mieli w drugim sezonie zacząć tworzyć jakieś absurdalne wątki i spieprzyć ten serial, to lepiej niech już zostaną przy tym jednym sezonie. Co nie zmienia faktu że jednak jest żal że tak szybko kończą.

Tortuga033

Wie ktoś,czy jest jakieś oficjalne info na temat ewentualnego 2go sezonu?

ocenił(a) serial na 7
avosette

Podobno że nie będzie 2 sezonu i cała historia zakończy się w 1 sezonie, bo serial ma słabą oglądalność w Stanach.

Tortuga033

Według mnie rozsądne wyjście. Bardzo lubię ten serial, ale mam nadzieję, że skończy się na 1 sezonie.