PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2990
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

Jason Dohring występuje tu na stałe czy tylko gościnnie w jednym odcinku?

immortal13

to ten [spoiler]sponsor Bridget (Siobhan)

piter236

Nie jestem pewna. Chodzi mi o tego nauczyciela.

immortal13

Jason gra nauczyciela Juliet pana Carpentera. Wystąpił już w dwóch odcinkach :) W Oh Gawd, There's Two of Them? i w
The Poor Kids Do It Everyday . Z tego co było widać po wątku z Juliet podejrzewam, że jeszcze się pojawi :)

Magdaaa

To świetnie. To chyba zacznę oglądać ten serial ;)

immortal13

oglądaj polecam ...mam cichą nadzieję że coś będzie między Mr.C a Juliet ;dd

blackberry123

ja też :-) i mam nadzieję że Dohring będzie często występował w tym serialu

immortal13

He he ja też ;-))

ocenił(a) serial na 6
blackberry123

OBY coś było między nimi - czekam na jakiś dobry wątek miłosny z Dohringiem od czasu "Veroniki Mars" i szczerze wierzę, że się doczekałam :) Zwłaszcza taka "zakazana" miłość, cud miód :D

olislava

Dokładnie "zakazana miłość" świetnie to ujęłaś ;))

immortal13

W serialu gra masa aktorów, których bardzo lubię z innych seriali Dohring gra w sumie małą rolę ale ale zawsze miło jest go zobaczyć nawet w takiej ugrzecznionej wersji. Wyczytałam gdzieś, że którymś z nadchodzących odcinków ma wystąpić Misha Collins mój ulubiony aniołek z Supernatural.

zooshe

"ugrzeczniona wersja" dokładnie, ale może nie do końca bo może gdyby coś było między nim a Juliet....

immortal13

Ja myślę że jeszcze coś będzie miedzy nim a Juliet, ale pamiętając szkolne wyczyny Logana uśmiecham się widząc go w roli nauczyciela.

zooshe

he he he ;) jak kiedyś razem z Weevilem zrobili coś z autem dyrektora a potem za kare musieli je myć czy coś... :) taki charakterek świetnie do niego pasuje

ocenił(a) serial na 8
immortal13

To ja chyba powrócę do oglądania, bo na się na pilocie zatrzymałam. ;d
Weźmiemy się razem to będziemy miały więcej tematów. xd

Shaka_01

wróć, wróć... serial jest naprawdę ciekawy. Ja czekam teraz na napisy do 9 odcinka. Nie mogę się doczekać...
A za każdym razem jak widzę Jasona Dohringa w tym serialu to mimowolnie się uśmiecham, jest niesamowity ;)

immortal13

immortal13 , mam to samo :D

użytkownik usunięty
zooshe

Misha?! WANT!