http://www.youtube.com/watch?v=W-4v6UhIwYE
Normalnie ta baba to wariatka
Pewnie tak, ale mam ogromną nadzieję, że ta walnięta baba zginie bo już nie zniosę jej widoku...
a tak trochę poza tematem to czy wiadomo już co się stało z Malcolmem i ja to przegapiłam, czy nadal nam nie zdradzili...?
Pewnie Super-Eyeliner, w końcu wziął kurtkę i wybiegł w szale... ;) Ale nie chcę nic zapeszać, Maczado jest bardzo blisko rozwiązania zagadki, a mi osobiście bardziej podobałoby się, gdyby rozwiązanie wyszło podczas konfrontacji sióstr. Może Walnięta Catherine zabije Maczado, jak ten wpadnie do domu?
Choć nie powiem, kopara mi opadła gdy okazało się, że to Catherine stała za tym wszystkim. Jeszcze tylko 2 odcinki, aaa! Mam tylko nadzieję, że skończą całą historię porządnie, a nie rozwleką ją na następny sezon - podejrzewam, że serial by na tym stracił. Wiecie coś na ten temat?
sezon II nie powstanie, serial ma w USA dość słabą oglądalność i wszystkie znaki wskazują że serial zostanie zakończony po I sezonie, tylko ciekawe jak zakończą całą historię....
Kurde szkoda. A to już pewne? Na początku troche nudził mnie ten serial, ale od paru odcinków oglądam go z wielkim zaciekawieniem. Mam nadzieję że jednak będzie 2 sezon....
OMG, po prostu brak słów Oo Mam nadzieję że Vicowi nic nie zrobi. Już się nie mogę doczekac!!!
Będzie się działo. Mam nadzieję, że to Bridget, jej nawet jak się coś stanie to nie będę rozpaczać. Catherine to naprawdę psychopatka. W 19. odcinku byłam w lekkim szoku, że to ona za tym stoi. Chociaż w sumie trochę się tym rozczarowałam, liczyłam na jakąś bardziej szokującą intrygę.
Oj będzie, będzie. Bridget na pewno będzie żyła. Myślę że twórcy jej nie uśmiercą (przynajmniej taką mam nadzieję, bo jeśli się na to zdecydują to będę rozczarowana). Machado pewnie zrobi wejście smoka i rozwali tą psycholkę, a nawet jeśli nie, to w każdym bądź razie patrząc na trailer, to co ona tam odwali sprawi że będzie skończona.
Już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka :) Strasznie mnie ten serial wciągnął. Nawet zwiększyłam ocenę :D Podoba mi się to, że serial jest taki nieprzewidywalny. Mam nadzieję, że jednak będzie 2. sezon.
Ło matko! Ta baba kompletnie ześwirowała. Po tym jak postrzelili Andrew'a wiedziała że to ta stuknięta.... ****.
SPOILER !!!
Mamuśka Julki to zaślepiona chciwością kobieta. Shiv ma jej męża, pieniądze i wygodne życie, zaskarbiła sobie sympatię Juliet. Mówi się, że nie powinno się oceniać po wyglądzie ale wystarczy spojrzeć na jej buźkę - 5 lat bez prokuratora ;) ;) . Trochę zdziwiło mnie, że to wszystko robi bez rekawiczek, na klawiaturze czy butelce po lekach będa przecież jej ślady. Żal mi Machado, że tak mu ciągle ktoś kłody pod nogi kładzie. Ten z metra cięty koleś który go tak strofuje działa mi na nerwy. Ale,że Oliwka ? I Kaśka ???? Brawo dla Bridget za telefon do Maczadunia.
No też mnie to zdziwiło że nie używała rękawiczek i dlaczego nie wykorzystali sytuacji żeby się uwolnić, kiedy ona rozmawiała przez telefon z Olivią. Catherine i Olivia - kto by się spodziewał. Ogólnie to odcinek mnie trochę rozczarował. Spodziewałam się większego napięcia i większego elementu zaskoczenia, a tu jak zawsze się wszystko dobrze skończyło. Ciekawe w jaki sposób dojdzie do konfrontacji sióstr i (czy) jak Bridget się ujawni.
czy znalazl juz ktos napisy po angielsku? Czy ich nie ma jeszcze bo w ogole nie moge znalezc...
znalazłam napisy, ale po angielsku, jakby ktoś chciał to można ściągnąć z http://www.subtitleseeker.com/Download-tv-1226140/Ringer+S01E21+HDTV+x264-LOL
szkoda, że tylko jeden odcinek został bo pewnie nie będą mieli okazji wszystkiego dobrze pozamykać, no chyba że jednak dadzą drugi sezon.
Info od tłumaczki na napisy24: "Miałam nadzieję, że dzisiaj skończę tłumaczenie. Jednak się nie udało. Jutro kończę i wysyłam do korekty. Może się uda na piątek." Liczę na to :D
Chyba Wszyscy chcemy ratowac Ringer i obejrzec 2 sezon w/w serialu takze oddajcie swoj glos pod tym linkiem moze to pomoze http://www.tvfanatic.com/polls/which-cw-show-do-you-hope-gets-renewed-most/
Wow, nie co posrany odcinek, ale świetnie trzymał w napięciu i zleciał mi tak szybko, że się zdziwiłam! Ciekawie się robi. Największym zaskoczeniem było dla mnie to, ze Olivia jest lesbijką, bo od dawna się nad tym zastanawiałam, ale przypuszczałam raczej, że ma jakiś nikczemny plan odbicia Andrew od Siobhan (Bridget) :D
Jeśli nie ma być 2 serii to trochę głupio będzie, bo wygląda na to, że cała akcja serialu zostanie wepchana w 40 minuty odicnek, bummer!
Na ch0miku u użytkowniczki: Danonkova
Wybaczcie, ale robiłam je w 2h, dlatego takie niedopracowane, ale byłam za bardzo zdesperowana, żeby czekać, aż ktoś inny je zrobi, a na poprawki nie miałam ochoty.