PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2987
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

napisy ??

użytkownik usunięty

A napisów jak nie ma tak nie ma. Rozumiem, że osoby tłumaczące mają swoje życie.Ale
odnoszę wrażenie, że kiedyś na napisy się nie czekało po tydzień czasu... ;/

sytuacja nie jest wcale zabawna - najpierw zawiodła grupa hatak, teraz napisy24 i właściwie ani widu ani słychu

użytkownik usunięty
RainMaker86

zgadzam się z tym. to już nie jest śmieszne ;/ a ja popadam w coraz większą frustracje ;/

To już mamy środę? Jak na moje tydzień minie w środę, ale widocznie mamy inny kalendarz... Ludzie przestańcie w końcu narzekać. To że w jednym tygodniu napisy wyszły trochę później niż zwykle o niczym nie świadczy. Ja jakoś spokojnie czekam. Nie znam angielskiego zbyt dobrze, więc chociaż nie marudzę. Bądźmy wdzięczni, że w ogóle dostajemy napisy. Tłumacze nie robią tego dla siebie tylko dla nas. Zamiast marudzić zajmijcie się czym produktywnym.

użytkownik usunięty
Gabiaa

Ja nie marudzę..tak? I zajmuje się czymś produktywnym a w wolnym czasie patrze czy są napisy i nie ma i nie ma i zastanawiam się czemu. A tutaj od razu taki wrzut - kocham to :E

użytkownik usunięty

A napisy chyba od dawna wychodzą z dużym opóźnieniem - nie tylko w jednym tygodniu ;-) tak dla poprawki ;)

To nie była wrzuta, tylko po prostu irytuje mnie takie narzekanie. Z dużym opóźnieniem? Aż sprawdziłam daty. Odcinek 24 - 24.02.2012, 3 dzień po premierze, odcinek 13 - tu akurat chyba wyjątek, bo 21.02.2012, czyli 6 dni po premierze. odcinek 12 - 06.02.2012 dzień po premierze, odcinek 11 - 01.02.2012 - dzień premiery. Dalej nie chce mi się wypisywać, ale jeżeli według Ciebie to są opóźnienia to zobacz jakie opóźnienie ma taki serial jak Hart of Dixie, Unforgettable, Prywatna Praktyka... Jak już pisałam Ci ludzie nie robią tego dla siebie tylko dla nas. Oni raczej napisów nie potrzebują.

użytkownik usunięty
Gabiaa

Tak. Hart of Dixie ma duże opóźnienia. Aż przestałam oglądać ;)
Źle się wyraziłam.. o opóźnienia chodziło mi o inne seriale, a teraz tak samo będzie i z Ringer.
A ponarzekać zawsze można ;) Nie tylko Ja zresztą jeśli chodzi o napisy.
Nie jesteś idealna, Ja też nie ;-)
Może nie jestem przyzwyczajona na tak długie oczekiwanie bo w sumie nigdy nie oglądałam seriali nabierząco, zawsze czekam aż wyjdzie cały sezon a teraz to są wyjątki : once upon a time, ringer, revenge.

użytkownik usunięty

Ciekawa jestem czy ludzie tłumaczący napisy coś z tego mają.. jakiś dodatkowy zarobek? Czy naprawde robią to tylko dla Nas? ;)

Jakby mieli płacone to zapewne napisy byłyby w dniu premiery ;p wątpię... No bo niby kto miałby im płacić? :)

ocenił(a) serial na 7

To są już napisy do 15 odcinka?

Tortuga033

Potwierdzam :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Dawca_Orgazmu

Nie skomentuje tego....-.-

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Dawca_Orgazmu

Nie przesadzasz trochę? Jakieś niepowodzenia życiowe czy co?
Dziewczyna tylko stwierdziła fakt że teraz na napisy trzeba czekać dłużej niż wcześniej, nie widzę nigdzie w tej wypowiedzi jakiś wielkich pretensji obrażonej księżniczki, a wy się nią rzucacie jak pod**upceni i wkładacie jej w usta słów których nie napisała.

użytkownik usunięty
Tortuga033

Ja nie wchodzę w dyskusje z tym człowiekiem ;)

ocenił(a) serial na 7

No i bardzo dobrze, bo gość ewidentnie szuka zaczepki