PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2989
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

http://www.youtube.com/watch?v=9ikqodazoGU
niestety to będzie ostatni odcinek w tym roku :(

anita_michalak

i dopiero za dwa tygodnie:/.

Dodo140

Ale będzie agent " Eyeliner " :-), i zapowiada się na to, że dostaniemy sporą dawkę wrażeń przed przerwą. Dobre i tyle. Chociaż ja nienawidzę tych ich przerw. Wrrrrrrrrr

Ewcia78

e tam, nieważne, że trzeba tyle czekać. Ważne, że Gemma żyje.

Binula

Ja się boje bo w zwiastunie Bridget płacze - mam nadzieję, że John nie zabił Malcolma. Może pokłóciła się z Andrew ? Chociaż te pieniądze, które leżały na łóżku to wyglądało jakby oboje przygotowywali się na wręczenie okupu. No i płacząca Julka - pewnie pan psor się na nią wypiał hi hi

Ewcia78

W sumie nigdy nie wiadomo. W zwiastunach pokazują nam takie zlepki scen, że mogą naprawdę zmylić. W ogóle taka ciekawostka dla fanów Buffy. W tym odcinku gościnnie pojawi się Amber Benson, która w serialu Buffy: Postrach Wampirów wcielała się w postać Tary :) Czyli spotkanie po latach SMG i Amber :) Amber zagra striptizerkę, która ponoć ma być informatorką agenta Machado

Magdaaa

i jednak, uśmiercili Gemme, Charliego :(. już myślałam, że uda jej się uciec. no i sprawa z nauczycielem, ciekawa jestem czy to prawda, czy zemsta Juliet.

Dodo140

Serial, który na początku wydawał mi się bardzo innowacyjny, od 2 odcinków (z tym włącznie) tylko nudzi i idzie w gó...nianym kierunku.
Juliet okazała się być osobą nie wartą większego zainteresowania (a liczyłam na ciekawe wątki z nią), Siobhan to powtórka Kathryn z "Szkoły uwodzenia", Bridget i Andrew nie mają kompletnie żadnej chemii jako para, a na czele Gemma została wprowadzona 2 odcinki temu tylko po to, żeby w 1x10 ją definitywnie zabić.
Wcale mi nie żal, że serial przerywa emisję na zimę, może do niego wrócę, ale nie jestem tego już taka pewna. Są lepsze seriale.

anita_michalak

Odcinek był dobry! Dużo się działo, sprawa Gemmy została ostatecznie zamknięta, szkoda tylko, ze miała tak tragiczny finał. Jestem tylko ciekawa, co chce osiągnąć Siobhan, co planuje, przed kim ucieka? Podoba mi się współpraca duetu Bridget-Malcolm, jestem pewna, ze ostatecznie wpadną na trop złej siostry. Mam wrażenie, że Andrew nie jest taki idealny, na jakiego wygląda, wydaje mi się, ze coś ukrywa. Co do Juliet to uważam, że zmyśliła całą historię, aby się zemścić na nauczycielu, za to, że nie odwzajemnia jej uczuć. Moim zdaniem, jej postać jest całkowicie zbędna w tym serialu, nie wnosi nic ciekawego do fabuły.
Mam nadzieje, ze druga połowa sezonu będzie jeszcze bardziej intrygująca i zaskakująca!

stella_9

Mnie też się odcinek podobał. Dynamiczny, tyle się działo. He he brawo dla Maczadunio ;).
Kiedy spotkał tego policjanta, który pomógł uciec Bridget tak sobie pomyślałam, że może Siobhan chce żeby zlikwidować Machado bo to podejrzane, że nagle się odezwał ?. Aż podskoczyłam gdy wybrali się na wspólne poszukiwanie Matadora. Myślę sobie no to Panie Eyeliner już po Tobie, ale w sumie to dziwne żeby go wyeliminowali teraz, może będzie ranny ? A on tak się sprytnie zabezpieczył, skubany.

Ech do ostatniej chwili myślałam, że Gemmie uda się uciec. Powinna jeszcze raz przywalić Charliemu żeby się wylogował na chwilę albo wiać pieszo zanim on się pozbiera. Rada dla Gemmy w przyszłym wcieleniu: niech wsiada do samochodu bokiem tak by miała napastnika na oku ale najpierw niech go przeszuka czy nie ma broni , dopiero niech się bawi w odpalanie furmanki ;)

Ps. Juliet chyba szkodzą te opary perfum , lakieru do włosów i kremu do depilacji.

Ewcia78

Zapomniałam dodać, że nie wiem czemu ale też mi się wydaje, że Andrew coś ma na sumieniu. Mam nadzieję, że się grubo grubaśnie mylę i okaże się być dobrym człowiekiem. Przez moment myślałam, że może małżonkowie czyli Siobhan i Andrew prowadzą jakąś grę ? Ciekawe o co tutaj może chodzić?

Mimo, że uwielbiam Bridget &Andrew boję się żeby nie było jak ja to nazywam efektu " matrioszki ". Zdejmując kolejne warstwy pojawiają się kolejne duety. Czyli że Andrew z kimś kombinuje. I jeszcze Siobhan i Taylor, czy specjalnie zostawiła swoje rzeczy w depozycie? Jak to się stało, że ktoś z personelu mu je od tak udostępnił a ona jakby to zaplanowała i teraz wmawia mu dziecko.

Ewcia78

Wiecie co, tak się zastanawiałam nad sytuacją z Juliet i doszłam do wniosku, że ona ma układ z tym nauczycielem. On jej na pewno nie zgwałcił, w końcu wiedział, że ona na niego leci, dlatego wyrzucił ją ze swojej klasy. Gdyby chciał się z nią przespać, po prostu przystałby na jej propozycję spotkania się po zajęciach. Poza tym nie zrobiłby tego w zamkniętej klasie, pod którą stała jej przyjaciółka. Z drugiej strony Juliet chyba się trochę zadurzyła w Mr.C, ale jest rzecz, którą ona kocha bardziej - pieniądze. Ojciec zabrał jej fundusz powierniczy, nie stać jej już na kolejną torekę Hermesa, więc musiała działać. Poza tym ta jej scena na korytarzy w szkole przy przyjaciółce (he's hot) nie była przypadkowa. Wydawałoby się, że Mr.C nie pójdzie na taki układ, w końcu to ułożony nauczyciel, ale z drugiej strony - on mówił Juliet, że każdy zasługuje na drugą szansę i ewidentnie mówił w tym momencie również o sobie. Na pewno ma za sobą jakąś bujną przeszłość.
Myślę, że oni się dogadali w tej klasie i stwierdzili, że powtórzą akcję z "Dzikich żądz" z Neve Campbell i Mattem Dillonem.

Binula

Nie wie ktoś może kiedy będą napisy do odcinka 1x10 ?

blackberry123

w piątek :)

Magdaaa

ooo super nie mogę się doczekać ;)))

blackberry123

Nadal nie ma napisów ;//////

blackberry123

Na n24 zmieniono info. Mają być jednak jutro

Magdaaa

;//////////////

blackberry123

Już niedziela , a napisów jak nie było tak nie ma ;////////////////////////////

blackberry123

Cierpliwości. Na pewno niedługo będą :)

Magdaaa

ja nie mogłam się doczekać napisów i oglądałam w ang wersji ;)
Świetny odcinek ale mam nadzieję że ta sprawa z Mr Carpenter'em to tylko zmyślona historyjka Juliet.
To prawda że następne odcinki dopiero w styczniu?

immortal13

Napisy już są :) Niestety to prawda serial ma przerwę. 11 odcinek będzie dopiero 10 stycznia

Magdaaa

:( nie wiem czy wytrzymam do tego czasu...
dzięki ;)

immortal13

Ludzie, po co zaśmiecacie wątki tymi ciągłymi pytaniami o napisy. W wątkach każdego serialu ta sama sytuacja - ten wątek ma 22 posty, z czego 10 jest na temat napisów. Przez takie posty forum staje się mało przejrzyste i przez to traci na wartości.

Binula

z odcinka na odcinek ringer coraz lepszy !!!

Binula

pytamy o napisy bo chcemy się dowiedzieć kiedy będą. Nie rozumiem czemu cię to drażni...

anita_michalak

Przede wszystkim , Bridget i Andrew , ciekawe sceny pomiędzy nimi . Boję się tylko co będzie jeśli on dowie się prawdy. Siobhan strasznie irytująca w tym odcinku.

Co do Juliet to mam ważenie, że jest to kłamstwo, ale przekonamy się w styczniu jak będzie.

lonelygirl19

Też myślę że kłamie. To nie byłoby "w stylu" Mr C

immortal13

Ja tam nie wiem jaki on ma styl, pokazał się tylko w kilku scenach i niewiele o nim wiadomo. Charlie na początku też wyglądał na fajnego, a okazał się mordercą.

bambi_8

W sumie masz rację ;) Zresztą ten serial nie jest przewidywalny...
Może ja po prostu chciałabym w to wierzyć bo lubię tego aktora :)