PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766485}

Riverdale

2017 - 2023
6,7 87 tys. ocen
6,7 10 1 86810
4,8 24 krytyków
Riverdale
powrót do forum serialu Riverdale

1x03

ocenił(a) serial na 9

Nie wiem czemu ale trochę tak to wyglądało jakby alter ego Betty to Polly xd Chociaż to niemożliwe ale przyznajcie trochę to było dziwne, a ktoś wie co to za tabletki z pierwszego odcinka? Może coś właśnie na taką chorobę?
Ps:Uwielbiam teorie spiskowe ;d

pmkfsaa

Na tumblerze już pełno teorii że Polly nigdy nie istniała i jest tylko alter ego Betty. Niby to nie możliwe ale sposób w jaki matka Betty (btw co za jędza) zachowywała się w tej scenie w jej pokoju mógłby potwierdzać tę teorie xd Nie wiem... w każdym razie nie moge się już doczekać kolejnego odcinka :D a tak w ogóle to czy ktoś jeszcze shippuje Betty i Veronice? Powinny olać Archiego i być razem lol

ocenił(a) serial na 9
BlackberryPie

Ja też shippuję Betty i Veronicę xdd

pmkfsaa

no to przybij pione :D

pmkfsaa

To chyba niemożliwe, bo np. Cheryl też mówiła o Polly. Przecież jakby Polly była alter ego to by nikt o niej nie mówił :P

ocenił(a) serial na 7
pmkfsaa

Jest już oficjalne info o aktorce, która zagra Polly. Także ta teoria powinna upaść. O wiele bardziej realny wydaje mi się pomysł, że ta "czarna" Becky narodziła się po zniszczeniu jej siostry przez Jason`a.

ocenił(a) serial na 6
ziaba933

nie musi upasc ;) np w mr. robocie alter ego glownego bohatera gra ktos inny. sama przez chwile pomyslalam, ze mogla ta Polly wymyslic, ale mozliwe, ze po prostu swiruje ze wzgledu na jej strate, tym bardziej jak zobaczyla, ze Jason umawial sie z jej siostra tylko po to, by ja zaliczyc w notesie

ocenił(a) serial na 6
pmkfsaa

Czy Archie jest rudy nie przypadkowo? Chodzi mi o to, że cała rodzina Cheryl jest ruda.

ocenił(a) serial na 7
pmkfsaa

W sumie ciekawi mnie dlaczego Jason chciał zniknąć. Nie wydaje mi się, że wyłącznie miał dość apodyktycznych rodziców.

pmkfsaa

Ja wysnuwam teorię o miłości kazirodczej - te ujęcia rodzeństwa były takie dziwne. Mam takie wrażenie ;-)

anetka_szu

Jak na samym początku pokazali tę dwójkę, to myślałam, że są parą. Tak się trzymali za ręce, patrzyli na siebie :D

bloom_2604

Dokładnie :)

ocenił(a) serial na 7
anetka_szu

Ja też! Cieszę się, że nie tylko ja to zauważyłam, bo już zaczynałam myśleć, że coś ze mną nie tak. Coś mi śmierdzi w tych ich relacjach. Ale też wyszedł na jaw wątek z uczeniem Jasona przez Ms Grundy, więc podjerzewam, że jeszcze się pojawi i wcale nie będzie całkowicie niewinna ;)

karola_952

Tak, też mi się tak wydaje :)