Riverdale

2017 - 2023
6,7 87 tys. ocen
6,7 10 1 87133
5,0 17 krytyków
Riverdale
powrót do forum serialu Riverdale

Czy ja dobrze widziałam?! Jug is dead?

ocenił(a) serial na 8
dzoanmaa

Pękło mi trochę serduszko... ale mam nadzieję, że jednak żyje :(

PysQ

Oglądałam trailer następnego odcinka. Betty I reszta stali nad jakimś grobem więc cholera wie.

ocenił(a) serial na 5
dzoanmaa

To może być równie dobrze grób Fangsa, co jest trochę bardziej prawdopodobnie. Niemniej, mam nadzieję że Jug nie umarł, bo to chyba najlepsza i najbardziej racjonalna postać w tym serialu :P

ocenił(a) serial na 7
SSSerek_2

Nie uśmiercą jednego z głównych bohaterów.

ocenił(a) serial na 7
dzoanmaa

No właśnie ciekawe, pewni być nie możemy na razie. :P Ten odcinek rozwalił mnie totalnie 11/10!

MadRose

Zobaczymy finał za tydzień :)

ocenił(a) serial na 6
dzoanmaa

100/100 <3

ocenił(a) serial na 6
dzoanmaa

Jughed jest narratorem serialu, więc myślę, że jednak przeżyje.

ocenił(a) serial na 6
dzoanmaa

Jest narratorem, więc jego śmierć jest mało prawdopodobna. Jednak mnie bardziej zastanawia co chciał on tym wszystkim osiągnąć, bo jak na razie widać, że jego ewentualna śmierć po prostu poszła na marne.

ocenił(a) serial na 6
Wu_Wu6

Myślał, że jeśli odda się w ręce Ghuli to oni nie będą walczyć z Wężami bo tak ustalił z Ghulami. Jednak potem wyszło na jaw, że Penny i reszta wcale tak nie zamierzają. W sumie to dziwię się, bo przecież Jug jest bystry i nie nabrałby się na to, więc minus za scenariusz.

ocenił(a) serial na 6
Martyna4filmweb

Tyle wiem. Tylko, że tak jak napisałaś Jughead jest bystry. Dlatego ciężko mi uwierzyć w ten nagły przejaw naiwności z jego strony. Tym bardziej, że już wcześniej miał kilka podobnych sytuacji, które powinny jego postać wzmocnić i odwieźć od popełniania następnych. Może scenariusz, a może jakoś mądrze to rozwiną w następnym odcinku - na co szczerze liczę.

ocenił(a) serial na 5
dzoanmaa

Nikt nie umarł to był cliffhanger, trzeba jakoś zachęcić do oglądnięcia finału.