PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3191
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

3 sezon

ocenił(a) serial na 8

jeśli ktoś znalazłby jakieś informacje lub chociaż plotki dające nadzieję, że 3 sezon powstanie to niech da znać :) Będę wdzięczny.

ocenił(a) serial na 10
mckiper

3 sezon powstanie na pewno, bo była zapowiedz w ostatnim odcinku drugiego sezonu. Nie masz sie więc co martwić. Zakładam że 3 sezonu możemy sie spodziewać za jakieś pół roku może więcej, bo chyba że BBC sie postara i nas zaskoczy

ocenił(a) serial na 10
Johnny_Blue

tak, kręcenie 3 sezonu ruszy najprawdopodobniej w marcu i pierwsze odcinki polecą na jesieni '08.

ocenił(a) serial na 9
Konopia

DUZY SPOILER:

ale niestety bez Marion :(

Johnny_Blue

czy powstanie na pewno 3 sezon robin hooda bo to jest wspanialy serial ale koncowka jest do kitu ???!!!

mckiper

no właśnie, bez Marion. Ja uważam że 2 seria skończyła się fatalnie, a zapowiadało sie na happy end. Kiedy oglądałam ostatni odcinek serce mi sie karajało patrząc na Robina. 3 sezon będzie do kitu bo Willa i Djaq pewnie nie będzie, Marion nie będzie, a Robin będzie chodził bez przerwy przygnębiony, król już był. No i co oni będą pokazywać w tej telewizji?

ocenił(a) serial na 10
olkka23

Niestety nie zapowiada sie za ciekawie:( Widziałem na oficjalnej stronie Lucy Griffith wypowiedzi jej fanów i wszyscy chcą by przywrócono ją do serialu. Jedni mowią ze nie chciała wystąpić w 3 serii inni że tak zadecydowało BBC. A jaka jest prawda to nikt nie wie. W każdym razie nie wyobrażam sobie tego serialu bez Marian, bo zagrała genialnie i była świetnie dobrana, to również nie wyobrażam sobie jak mogła by powrócić. Bo chyba nie wymyślą zmartwychwstania ani nic podobnego, no chyba że cała wyprawa do Akki okaże sie snem Robina:) Nie ma co gdybać zobaczymy jak bedzie. Pozdrawiam wszystkich fanów :)

ocenił(a) serial na 10
Johnny_Blue

hej, ten temat jest niebezpieczny! zaznaczajcie spoilery jakoś mocniej, trzem moim koleżankom zepsuliście frajdę z oglądania...
otwiram nowy temat na spoilery.

Konopia

Jejciu ja zawsze się zoreirntuję, że fajny serila jak już nie leci;( Może mi ktoś powiedzieć czy serial będzie powtarzany, czy ktoś go ma albo czy można go ściągnąć z neta. Pomóżcie. W razie czego moj mail natalia58@op.pl