hej mam pytanko bedzie ten serial jeszcze w TV?? bo chyba go zdieli;/ prosze o szybką odpowiedź:] z góry thx:]
no właśnie też jestem ciekawa, patrze w program a tu brak robina. czy ktoś wie o co kaman?
Ja tez jestem bardzo ciekawe. Wczoraj weszlam na strone TVP2 i wyslalam e-maila z zapytaniem w tej sprawie, ale watpie czy cos odpisza. Chcialabym dogladnac go do konca. JEsli cokolwiek sie dowiem to oczywiscie dam znac.
Pozdrawiam.
Wiecie co ja bym tam sie upewnila czy dzisiaj na pewno taknie bedzie Robin Hooda. Na oficjalnej stronie z program TVP jest napisane, ze dzisiaj bedzie. Odcinek piaty. Sami zobaczcie http://program.tvp.pl/
Ja sie tak lódze, ze moze jednakbedzie :P
Wiecie co - wkurzylam sie! zaczeli puszczac serial. Czlowiek chce poogladac a tu ni wpial nie wypial puszczal Ci jakis zupelnie inny dwu czesciowy film i nie wiadomo co stalo sie z tym serialem. Niech sie ugryzal. :/
Zamorduję ich, serio. Do niedawna uważałam, że TVP jest porządne, za to moje zdanie o TVN się radykalnie zmieniło, kiedy dowiedziałam się, że przerywają kolejny raz "Bez śladu". Ale widzę, że to ta sama półka.
Argh.
Nie martwcie się... Ja się wkurzyłam i napisałam do tvp. Dowiedsziałam się, żę zmienili datę i godzinę emisji na piątek 17:05. ;)