Uważam że w 2 serii Marion nie powinna umrzeć-to przez jej śmierć Robin stał się inny i cały 3 sezon był jakiś dziwny.
Gdyby nie to, serial ten mógłby mieć co najmniej ze 100 odcinków :>
Masz racje gdyby nie smieć Marion trzecia seria nie odbiegała by tak od całości ;)) a tak to owgle nie pasuje do całej reszty ;p Pozdro dla wszystkich fanów ;D
SPOILERKI .dla mnie to powinno się skończyć na 2 serii .. 3 seria była robiona na siłę i tyle.. brakowało mi w niej tej magii .. 1 i 2 seria była bajkowa i pokazywała legendarnego Robina z każdej odsłony.. a w 3 serii .. fatalnie .. blondyna w ich bandzie mnie irytowała.. jakby miała zastąpić Marian i Djag .. bez sensu..i ten "romans" Robina .. brak słów ;/
Straszny jest 3 sezon. Najlepszy 1 i 2. Moim zdaniem to nie Marion powinna umrzeć w 2 serii. Rozumiem że scenarzyści nie chcieli happy endu ale mogli zabić Mocza a nie ją.
Tylko nie Mucha!!On jest super!! Jak już kogoś to.. a zresztą wszystkich było by szkoda ale strasznie zrąbali z tą śmiercią Marion. A Robin niby taki zakochany a lazał się z każdą lepszą (A cały czas powtarza że tęskni za Marion) masakra wg. i ten motyw z Acherem... chcieli zrobić 4 serie dobrze że im się nie udało ;D