Zdecydowanie warto. Bardzo dobry serial, trzymający w napięciu, oryginalnie zrobiony. Genialna gra aktorów, świetnie dobrane postacie. Świetny pomysł na scenariusz, bajkowe zdjęcia. Ogólnie polecam każdemu, jest to w tej chwili mój ulubiony serial(obejrzałem przed chwilą ostatni odcinek drugiego sezonu). Pod koniec zapowiedzieli że Robin Hood powróci, wiec nie ma sie co martwić o następne odcinki. Chociaż bardzo przykra końcówka 2 sezonu.... ale pozostawiam wam do oceny. pozdrawiam :)
A jaka końcówka? wiem że Gisborne zrani Marian ale czy ona umrze? Nie chce żeby tak było. Gdzie obejrzałeś ostatni 13 odcinek???
mówisz o pierwszym sezonie, kolego, a twórca wątku mówi o drugim. pod koniec pierwszego sezonu Gisbourne rani Marian, ale czy umrze to Ci nie powiem, bo nigdy nie spalam ludziom zakończeń :P
13 odcinek pierwszego sezonu leciał w TVP2 o ile dobrze pamiętam.
przepraszaaaaaaam! nie kolego, tylko koleżanko, nigdy nie patrzę na nicki tylko zawsze czytam post ;P
a drugi sezon też już widziałam. potwierdzam, świetny ;)
Koniec sezonu 2 jest bardzo "głupi", ehh normalnie z 7 zrobiło się 4. Co będzie dalej, chyba nic...powinno być zakończenie serii bo naprawde 3 seria zapowiada się nie ciekawie o ile wyjdzie. No ale został szeryf i Gisborne nie ukarani, Gisborn to powinien dostać podwójne baty, aha zdziwiło mnie zachowanie Marian i tak po prostu powiedzenie mu o tej "sprawie" ;](nie powiem wszystkiebo bo znudze oglądających), powinna przewidzieć jego zachowanie.
no coz, Marion zachowywala sie jakby za duzo ;przebywala na sloneczku xP
bioraac pod uwage to, co sie dzialo miedzy nia a Giziem w poprzednich odcinkach to bylo bardzo dziwne..
Mam pytanie na jakim programie był emitowany ten serial? Będie jeszcze puszczany, bo nie widziałm go:(