Przeglądając tematy nie wpadł mi w oczy jeden o całości tego sezonu, więc ja taki też zakładam :). Końcówkę przemilczę zupełnie, ale jak Wam się podobał początek? Środek? Albo co sądzicie o końcu (:<) ?
Jak dla mnie sezon drugi był nieco lepszy niż pierwszy... Najbardziej podobał mi się motyw ze zdradą Allana, podobnie jak postać Cartera... W drugim sezonie nawet polubiłam Marian ^^ A Gisbourne'a wręcz pokochałam <lol> Chociażby za odc. 10 :d
Końcówka, przyznaje, była zaskakująca...xD Ale chyba niezbyt mi się spodobała... Ale ogl te dwa odc. w Ziemi Świętej były świetne, podobnie jak odc. z gołąbkiem<3 Zdecydowanie moje ulubione z całego serialu... :)
Teraz jeszcze wypadałoby trzeci sezon obejrzeć... Ale podobno jest najgorszy, więc się jakoś nie palę do tego...xD
i bardzo dobrze słyszałaś, że 3 sezon jest najgorszy, ale co do obejrzenia - zawsze można, aczkolwiek nie ma co zakładać, że będzie dużo ciekawych wątków
tak, sezon 2 był zdecydowanie lepszy niż 1. . . Bardzo podobał mi się odcinek, kiedy Edward (ojciec Marion) umarł, tylko nie pamiętam nazwy tego odcinka. .. Postać Guya ogólnie we wszystkich sezonach genialna! Robin, Will i Allan jak zwykle świetni. . Teksty Mucha mi się podobają. ..
Ogólnie (dla mnie) 3 sezon średni, przez wzgląd na dodanie postaci Kate i Isabelli .. (chociaż Isabellę jeszcze przełkę) no i Tuck mnie trochę drażnił.
. hmm .. śmierć Marion trochę mną wstrząsnęła . .
siema :D!! zdecydowanie 2 seria fajniejsza,lepsza i w ogóle.. ( tak właściwie w niej się cała akcja rozkręca) ale z pierwszej też mam swoje ulubione odcineczki ;) a więc.. z 1 serii to będzie odc.: 1."Will You Tolerate This?" i 2. "Sheriff Got Your Tongue? "(wiadome początek wszystkiego ;) ),8."Tattoo? What Tattoo?(w tym lubię jak Robin się wścieka, i jak walczy z Guy,i to jak siedzi pod tym drzewem i rozmawia z Marion ;) ) ",a odc. :12 "The Return Of The King" i 13 "A Clue: No "wręcz uwielbiam ( kiedy to Marion zostaje ranna, to jak ją niesie Robin do jaskini i tą melodie wtedy,to jak się o nią martwi i troszczy a potem myśli, że nie żyje i jej wyznaje pierwszy raz miłość;następnie ,ten moment tej rozmowy w 13odc. kiedy pali Marion strój 'Nocnego Stróża' mmm..potem ten ślub z Guy,do którego nie doszło..no ogólnie te dwa końcowe odcinki wg mnie genialne!!) Drugą serie to całą bardzo lubię,ale też mam z niej swoje ulubione odcineczki :)i tak np.:8."Get Carter! " (te kłótnie Robina z Marion :) )11."Treasure of the Nation "(w którym Guy się dowiaduje,że Marion to 'Nocny Stróż',aresztuje ją,a potem z Allanem ją wyciągają z opresji :) ) no i 13."We Are Robin Hood "(smutny :( )I jak na razie z 3 serii lubię 1."Total Eclipse" Jak na razie te mi się najbardziej podobają :) Ej,ale się rozpisałam ...;) Ale o tym serialu to mogę pisać i pisać :D Pozdrawiam wszystkich!!
Hej bardzo podobał mi się sezon 2 a najbardziej odcinek w którym Robin oświadczył się Marion i ten w ziemi świętej chociaż jest bardzo zaskakujący i smutny:((.3 seria na razie jest tak sobie podoba mi się postać księcia Jan i nawet Isabel Pozdrawiam :))
mi nie podoba się to co usłyszałek że robin,marian i alan zginą a jack i will odejdą to już nie będzie to samo a więc pewnie użtego nie będe oglądał