PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3191
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

Jak się ten serial ma do "Robin of Sherwood" z 1984 roku?
Jest klimatyczny i magiczny jak tamten, czy też bliżej mu do przygodówki jak Ksiąze złodziei z Costnerem?

MikeWodzowski

Raczej do niczego niepodobny,to chała totalna,BBC raczej sie nie popisało,a tak czekałam na niego:((

ocenił(a) serial na 1
MUSSS

Ten serial wogóle nie przypomina RoS, raczej bliżej mu gówna pod tytułem Nowe Przygody Robin Hooda.Miałem nadzieję że chociaż minimalnie będzie podobny do RoS a tu kompletna dynia,wogóle to dziwie się że ma tak wysoką ocenę,czy ludzie już całkowicie ocipieli?.

Wujek_Sam

Zgadzam się z przedmówcami, do arcydzieła,jakim był RoS ten serialik w najmniejszym stopniu się nie umywa. Faktycznie, to takie nowe Nowe Przygody Robin Hooda. A szkoda...

nanya_2

Rzecz gustu. Ja tam dużo bardziej wolę to wersję niż RoS.

ocenił(a) serial na 10
_Mia_

Zgodzę się z nanya_2!!
Uważam że młodzieży bardziej podoba sie ten z 2006r.
A ten z 1984 sorry ale nie dla mnie akurat mnie nie odpowiada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 4
telemaniak95

Kiedy ja bylam mlodzieza, ogladam Robina z Sherwood - nie wyobrazam sobie, ze gdyby ten serial byl wtedy w telewizji podobal sie mi bardziej. Nie bardzo wiem co moglby on zaoferowac 15latkom. Raczej mysle, ze jest on dla dzieci jesli juz.

ocenił(a) serial na 8
MUSSS

Kwestia gustu ;d, jakoś mi te stare filmy z Robin Hoodem nie podchodzą, a to jest jednak wersja modern, 1 seria była świetna, zresztą postać szeryfa jest świetna, duży plus za humor.

Razielogus

STare ? pojibalo CIe, to serial z 84 roku.

MikeWodzowski

Ja pierwszy raz oglądałem serial Robin Hood 1984 jako dzieciak w latach 80, mam wielki sentyment do tego serialu i uważam że nie było i raczej już nie będzie lepszego serialu związanego z Robin Hoodem

MikeWodzowski

Chodź lubię "Robina Hooda" od BBC to jednak do "Robina z Sherwood" się nie umywa.